14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pričala mi je moja baba

Autor: Antena M

  • viber

Emotivan tekst

Koliko ljepote u ovom tekstu,posebno kad autor teksta kaže pred svakom muslimanskom kućom u prošlosti u vrijeme ratova stajao bi po jednan Crnogorac da ih čuva od neprijatelja,sva sam se najezila ali od sreće sta znaci poštovati sve vjere i nacije NAJVEĆE BOGATSTVO! Jesmo li danas složni jedni za dr

Vuk

Predivna priča od predivne i hrabre žene. Svaka cast Jadranka.

Istina našeg djetinjstva

Svi smo imali nekog da nam priča o divnim prošlim vremenima velike sloge i ljubavi sa komšijama i svim narodima dr nacija,svi smo prošli razne krize ali i puno lijepih godina u svojoj Crnoj Gori pod nebom plavim,i porasli u osobe koje znaju poštovati CRNU GORU, SVETINJU NAŠU! Ona nas sve spaja!

Svi sad kažu da vole Crnu Goru

Koliko partija danas veliča Crnu Goru? Da nije čudno, do juče su neki ćutali i poklanjali povjerenje dr državama? Pa narod sve vidi! Zna se ko voli Crnu Goru a ko ne! Svako danas preko imena države naše CRNE GORE ŽELI DOĆI DO POLITIČKIH GLASOVA I POENA! Ali narod zna i znace kako će dalje!

Rosa Luksembuurg

"Svaku muslimansku kucu je cuvao naoruzani komsija Crnogorac" . To je bio nacin zivota u nasoj Podgorici od vazda. Nadam se da ce se uspijeti sacuvati bez obzira na uzlet svih zena cetnika ovih dana. Dirljivo i poucano, gospodjo Selhanovic

Rukfaš

Sve jasno. Đe će kruška no pod krušku? Kakva baba takva i ukuka. A one koje se ponose "bakom"... neka pakuju kofere.

Jelena

Sjajno. Primjer jedne obrazovane samosvjesne crnogorke. Pokazala je kako su cast i solidarnost bile dio naših bića i za sto su se borili Crnogorci u prošlosti ili bar jedan veći dio njih. Jadranka piše jezgrovite , jasne tekstove razumljive svima a teme su aktuelne.

Ljilja

Ovo je fenomenalno. Citam i suze mi idu. Jadranka, za svaki ponos si.

DV

Poštovana i ponosna Crnogorko Selhanović, Veliko Vam Hvala na posebnoj,specifičnoj,dosljednoj i ubojitoj borbi na razgrtanju srbočetničkog mraka koji ozbiljno prijeti životu države CG.Posebno Vam Hvala na dirljivim ličnim sjećanjima i osjećanjima prema velikim i dragim ljudima.

vojvodina

Bravo Jadranka što si sa nama podelila ove predivne emotivne priče od tvoje babe.

Ivan

Još jedan odličan tekst Jadranke Selhanović. Hvala Vam što u ovim teškim danima branite dostojanstvo struke i razmičete mrakove koji su nam prekrili viđelo. Inače, Perkočevići se pominju i u Crmnici. U selu Bastaći pominje se čardak Perkočevića...

Roksana

Za ponos. Za sve časne na ovom kamenu. Našla sam se u tvojoj priči po svemu što se zove odrastanje uz ljubav i privrženost moraĺu Crnogoraca. Dugujemo potòmcima takvu priču o ljubavi, čistu i jasnu.

Baba

Predivno i iskreno podsjećanje na staru mudrost koja kaže da se SVE nosi iz kuće. Hvala Jadranka!