11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Najveće javno beščašće političke elite Hrvata u BiH

Autor: Antena M

  • viber

Bosna

Eto taman je Covic ovim postupkom zasto Komsic pobjedjuje , jer narod se boji ako Dodik i Covic imaju vlast zajedno . Kriv je i Izetbegovic jer je on uvjek bio u koaliciji sa Covicem i davao mu moc . Covic je isti kao i Dodik samo sto glumi veceg gospodina . Ovim je dotakao dno i otkrio pravo lice .

neko

sramota treba da je Hrvate sto ne reaguju i podrzavaju obog fasistu

Sol143

Čović samo radi što hrvatska politika radi od Tuđmana pa naovamo.Predsjednik HR Milanović u svom sve otrovnijem nacionalizmu pravda svinjarije M.Dodika i naziva ga "manjim problemom" a da "ima različitih genocida"(!?)i da "nisu sve žrtve iste".Svi su oni u "5 deka". Bosni predstoji da se sama odbran

Sofija

@Sol143 Bosna treba da se podeli između Srba i Hrvata...

Sramotno!!!

Milanović i Plenković su civilizacijska sramota. Preko 25000 Bošnjaka je branilo RHrvatsku. Preko 1100 je poginulo (službeni podaci).Za Čovića nema druge riječi osim:Pih. Dok u RS skoro da nema Hrvata on staje na stranu njihovih istrebljivača.Jadna je to zemlja u kojoj nemoral predstavlja službenu p

Nando

Malo manje ostraščenog Bošnjačkog nacionalizma. Pametnije bi bilo "poslušati" koj put i Plenkovićevu verziju ovog problema. Ako ne ništa, njegova politika se pokazala dosta uspješnom.

Márquez

@Nando...Zar ovo tebi liči na bošnjački nacionalizam?Politika Hrvatske i Srbije su od Bošnjaka stvorile odlučne branioce prava na život.Čitaj današnji "Nacional" pa ćeš se obavjestiti o "uspjesima" hrvatske politike. Ako ona uopšte postoji.

El mosko

@Márquez A. Izetbegović je 1992. povukao potpis sa lisabonskog sporazuma i javno izjavio da će žrtvovati mir za suverenu Bosnu.Bošnjaci brane nepostojeće pravo na čitavu BiH samo za sebe.

mb

Ovo nije izraz Hrvata u BiH! Ovo je samo politika HDZ-a ! Koju podrzava samo zapadna hercegovina, a vecina Hrvata u BiH zivi van zapadne hercegovine

Sol143

@mb , slažem se. Ovo nisu svi Hrvati. Bosna se ponosi svojim franjevcima, sarajevskim Hrvatima...dobrim ljudima. Ovdje je u pitanju desničarska politika ustašofilnih recidiva prošlisti koji vladaju Hrvatskom. O njima je ovdje riječ. Ne o Hrvatima koji su jedan od stubova Bosne.

Dona

Najbolje je da se BiH mirno raspadne kao što se raspala SR Jugoslavija.

Lada

Hrvatski predstavnici( ne svi Hrvati ) ovim su pokazali da nemaju ni malo dostojanstva.