18 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ko će sjutra da me štiti kao građanina?

Autor: Antena M

  • viber

Zaštita GRADJANA

Mora, se formirati prava milicija vojska za zaštitu GRADJANA svih vjera i nacija ravnopravno! Tražimo pravdu i jednakost i poštovanje za sve u Crnoj Gori! Svjesni smo da to četnički orijentisani ljudi nemogu jer moraju da budu POSLUSNICI SRPSKIH PARTIJA! IMAMO. PRAVO NA SLOBODAN ŽIVOT I ZAŠTITU!

Márquez

Mnogo je takvih. Ako nam je predsjednik apostolske Vlade zajedno sa svojim apostolima izdanak najvećeg destabimizirajućeg faktora u CG, SPC, onda su slojevito odozdo prema gore, uvježbavane falange koje će podriti državu. Tvrdjava se gradi odbranu od spoljnog neprijatelja ,a pada izdajom iznutra.

A na poslu zaštita!

Velike probleme na poslu imaju svi koji nijesu pripadnici srpskih partija trpe poniženja naređenja viku laž psihičko maltretira je sve bi trebalo to na sud prijaviti pa da bi i novac pozajmili jer nema prave institucije da zaštiti Gradjanin od ovog nasilja koje psihički i fizički narušava zdravlje

tanja

nije u redu da se tako ponašaju učenici jedne takve škole !koji toboš uče da brane narod i drže vaspitanje i mir!neka ostave Kosovo tamo dje je ,jer ono više nije srpsko ni Crnogorsko ono je Kosovo kao mi ostale države ..C.G.BH..SR.HR.MK.SL.i ostale ,bolje neka uče nego da se bakqu glupostima.!

Ivan B.

Govorio je pok. Anfilohije da je osamdesetih kad je dosao u Crnu Goru bilo sedamdesetak popova i od toga pola nije bilo aktivno , sad ih je preko niljadu .

Nada

Sjajno Čarli.Svaka čast na tekstu i da se svi zapitamo što i Vi.O predsjedniku opštine Nikšić ne vrijedi,ispod ljudskog dostojanstva je!

VojoS

Svaka čast gospodine Iliću. Logično, pošteno, patriotski!

Stankovic Irena

Poštovani gospodine Iliću Sve što ste rekli je tačno. Potpuno je normalno da u svojoj državi slavite pobjedu svojih sportista, a da ste tužni kada su poraženi. Nema tu puno razmišljanja, a ni priče. Kako ih sramota nije od sebe, svoje familije i predaka da se tako ponašaju. Užas

Vnbk

@Stankovic Irena To su i ponijeli iz familije, a u novoj školi nadogradili. Kad je LSCG 90.tih imao mitinge , ja sam bila ubijeđena da za Crnu Goru nema zime dok ima takvu mladost . Nažalost , današnja mladost od svoje kuće više voli tuđu, komšijsku.

jovan

Nastavnica istorije - izbjeglica iz Bosne i H. predaje: Petrovići su ubice, pljačkaši, siledžije itd. Crnogorci ne postoje, to je izmišlšljena nacija-Milogorci itd. Nijesu krivi oni momci što su im odnos prema državi formirali neprijatelji te države.