25 °

max 25 ° / min 15 °

Petak

17.05.

25° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Quo vadis, Srbijo?

Autor: Antena M

  • viber

roki

Bravo Tomislave. Treba ih redovno podsecati na ove stvari. Nažalost , ako je Srbija potonula, Crna Gora isto tone.Mislim da u Crnoj Gori ipak postoji veća energija nego u Srbiji koja neće dozvoliti totalni pad. Nema nam druge nego o ovome da pišemo i da podsećamo. Borba je jedini lek da ne bude kao u Djoletovoj pesmi :"Krivi smo mi koji smo ćutali."

Lada

Čutanje je znak prihvatanja, odobravanja ili podsvjesni znak nelagode , osjecaja krivice. U svakom slučaju nije dobro ni za pojedinca ni za kolektiv.

Hominem Quaero

"Tipično za stanje poricanja: tačno znaš šta ne treba da znaš." Kao i uvijek genijalan tekst!

Miloš Banićević

Naravno, kao i uvek, fantastičan, fenomenalan tekst, gospodine Markoviću! Po ko zna koji put dokazano stravično licemerje ogromne većine srpskog društva. Ne mislim na radikale (SNS), oni su apsolvirani devedesetih, već na tu "gradjansku" Srbiju, koja skoro da i ne postoji.

[email protected]

sjajan text.. gledao sam film na Spanskoj TV prije 3 noci, i nijesam mogao da zaspem do 4 ujutru. Ove strucnjake sto slikaju i cuvaju murale, primorao bih da ga gledaju 3 x dnevno!

SrđanR

Uvijek briljantno i u centar! No, kako dalje sa ovakvom, velikom (ne)mislećom svjetinom!? Teško! Davno je rečeno, da je laž fina, okrugla. Neprimjetno se kreće u željenom pravcu. Istina je teška, oivičena i kad se kreće, sve oko sebe protresa i tumba! Ne ostaje niko ravnodušan. U pamet se Srbi !