20 °

max 25 ° / min 19 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 19°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Jevanđelje po Miroslavu

Izvor: gradski.me

Autor: Antena M

  • viber

Rosa Luksemburg

Sta rece, da je Balsa Brkovic prestao da cuti i da je vratio istu nagradu. E to mi je milo, vala. Vise zboog njega i oca mu no zbog Crne Gore i njene kulture. Uh, probidih se. Jos jedno javno posrnuce. Uzas.

Tajfun

Dali je teze traziti uzrok ili lijeciti posledice,klerofasistickog ludila,koje je zapljusnulo Crnu Goru?Imao je ko i kad,stati na put Ristu Radovicu,koji je zadnjih 30-god u CG stvorio klerofasisticku vojsku,ZASTO TO NIJE SPRIJECENO???Sad moramo lijeciti posledice.BICE TESKO!!

Branka

Vaš tekst je odličan kao i vaše ekisije i potpuno ste u pravu kad kažete da ste naveli samo mali dio klerofašističkog djelovanja. Ne čudi mene njihovo djelovanje nego naše NE djelovanje. Svih onih koji su otpušteni sa posla, koji trpe mobing, uvrede, poniženja... svih nas koji smo prihvatili ovo.

Muka po narodu

@Branka odlično si komentarisala stanje u državi a to za mobing je najtacnije pričao mi je jedan komšija kako su se sprdali sa njim na poslu jer je Crnogorac i zbijali uvredljive sale na račun njegov čovjek je došao kod nas na kafu sav izgubljen i zaprepascen sto mu niko od nadležnih nije pomogao!

Branka

@Muka po narodu Hvala. Imam prijatelje koji su poslati u drugi grad da rade, svakodnevno putuju i trpe mobing samo zato što su Crnogorci. Dali bi im otkaz ali ne mogu jer bi ih dobili na sudu da to urade. Zato ih maltretiraju nebi li sami dali otkaz. Mobing trpimo i na ulici, u prodavnici, svuda.

Tačno!

@Branka u pravu si muče CG naciju preko mobinga raznim cakama i laganjima i davanje povećanog obima posla da se radniku smrkne na život pa da sam sebi kaxe:E DOSTA MI JE VISE OVOGA! GRADJANSKO PRAVO TREBA DA JE NA PRVO MJESTO U DRUŠTVU!

Backovoc E.

Laku noc Crna Goro!! Bice ovo duga, teska i kosmarna noc!!! :((

Nema laku noć!

@Backovoc E. Samo uporno i narod će shvatiti greške glasanja u avgustu prošle god.Necemo dozvoliti da Crnogorsko sjeme zatru četnici!Svijest GRADJANA će biti jača kad bude kriza u novcu jer sad neće ni da vide opasan problem za CG! Kad se pare potroše brzinom munje će se osvijetliti! Da je Vjecna CG

Multivjerska kuća spasa!

Trebalo bi otvoriti Multivjersku kuću u Crnoj Gori,i da tu budu nacije koje će se dogovarati kako spašavati Crnu Goru od SRPSKOG sveta! Vrijeme je da se sve nacije okupe zarad jednog humanog cilja SPAŠAVANJE NEZAVISNE MULTIVJERSKE DRŽAVE OD SRTANIH UTICAJA! DA JE VJEČNA CRNA GORA!