20 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Što da se radi?

Izvor: Gradski.me

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Bravo Batrićeviću. Sve ste u pravu i sve ste jasno i precizno posložili. Protesi ali dobro organizovani. I neprekidni. Dati ima u ovoj nekadašnjoj državi dovoljno onih koji su spremni da je povrate kao nezavisnu. Jer kao što napisaste Crne Gore više nema.

Katunjanin

Lideri svih partija CG bloka /bez izuzetaka / da odrede svog predstavnika u organizacionom odboru koji ce predvoditi buduce proteste.Potpisati medjustranacki ugovor o postenoj raspodjeli upravljanja dolaskom na vlast. Aktivno poceti djelovanje na pripremama po svim gradovima ,itd .itd.

Podrška

Sjajna analiza i odličan niz prijedloga. Kao što si napisao, treba obavezno uspostaviti aktivniju komunikaciju između civilne inicijative, građanskih partija i dijaspore. Prioritet treba da bude i formiranje fonda za sve “neprijatelje režima”: OKF, FCJK,Antena …Ne smijemo i nećemo dozvoliti njihovo propadanje ili gašenje! Ako mogu biti od pomoći vam apsolutno stojim na raspolaganju - mail poznat redakciji.

D V

G.dine Batrićeviću,uputite u svoje ime i u ime jedine neporobljene CG institucije FCJK CT ovo istinsko stanje opis i prijedlog izlaska iz istog na ruke rukovodstvu najjače CG suverenističke partije..na znanje sa molbom da iznesu svoj stav ako ga imaju..nakon toga se ponovo oglasite.

Jovanka

Potpuna podrska!!! HITNO zapoceti ovaj proces. To niko nece uraditi bolje od vas sa FCJK. Morate znati da ovi programski i analiticki tekstovi nisu dovoljni. Telefone u ruke, volane u ruke i - jurnite medju gradjane. Kroz sve gradove. Od kuce do kuce! Krenite od kuca liberala. Mi smo vazda spremni.

Orlov krš

Potpuno se slažem sa svime,posebno sa zadnjom rečenicom da su jedini način suprotstavljanja ovoj pošasti Crne Gore masovni protesti!Građanska,suverenistička Crna Gora vapi za time,ali u opoziciji je mrtvo more i kao da čekaju da neko drugi završi posao za nas,što se neće desiti!

ImenaSvoga

Odlično! To jest jedini način ali i to treba pokrenuti. Po mome mišljenju, grupa mladih intelektualaca , kao Boban, osmisliti i povezati sve te faktore. Još, važno je (!) da na čelu DPS dođe mladi, energični, obrazovan čovjek. To je ta sinergija.