18 °

max 18 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Seksističke uvrede Markuša na račun Vuksanović-Stanković

Autor: Antena M

  • viber

LJUBINKO

Dok je bio gradonačelnik nije mu smetala Crnogorska zastava na sahrani Kralja Nikole na Cetinju. Ništa roba, sintetika!

BMX

Matora perjanica srpskog sveta izlazi iz svoje pecine i brloga i pokazuje "hrabrost" vrijedjajuci ponosnu i hrabru Crnogorku kojoj nije ni primaci ni po cemu

58SINDON

JA ZNAM. JOVAN MARKUS JE POKVAREN I IZDAJNIK.

kuhinja

Joco je najgora splačina iz crkvene kuhinje, ništa drugo.

Nikola

Pohvale Anteni što je ukazala na ovoga lajavoga starca, koji je slika i prilika duha nove vlasti i krugova koje je oko sebe okupljao Amfilohije. Istovremeno, mada donekle mogu da razumijem Antenu, ne mogu Cdm ili Analitiku, što su visegodisnje Markuseve bljuvotine na racun Tanje Sukovic, zbog filma Svjedok bozje ljubavi, prolazile bez konstatovanja. Nije dobar manir oglasiti se kad olos napada poslanicu a cutati kad napada novinare.

JF

Matora drtina od 72 leta koji se pripoijo crkvi u uverenju da ce mu popovi spasiti dusu. Sigurno je ovo profil spobode koja je maltretirala svoju zenu i djecu. I sam je bio zrtva nasilja u porodici. Zenomrzac i jadnik. Das kapital????

Petar

Ovakvi napadi su kontraproduktivni za one sto ih cine jer pokazuje koliki su oni olos i cine da rastu simpatije za one na koje tako bijesno laju u ovom slucaju na poslanicu crnogorskog parlamenta. Vlada i svi poslanici treba da kazu "DOSTA i ODBIJTE od NAS" ako ce Evropu SAD.

PODGOTIČANIN

Ovaj iznosi stavove Vlade CG, jer da ne iznosi , Dritan i cijela vlada bi mu već zahvalila! Dok je ovaj u vladi , iza njega stoji URA!

Cuca

Sram te bilo Predsjedniče Vlade kad si ovo ništavilo od Jovana Markuša zvanog “mali mrav” odredio zajedno sa Bratićkom i stavio u komisiju prema svjetskoj instituciji UNESKO. Postoji li veće pometine u CrnojGori od ovoga ništavila i falsifikatira svega čega se dofatio. Ovoje više nego tužno.

Rade

Malo je ološi ravne Jocu Kokošaru. A i meni smeta sto se ovako reaguje samo kad ono oblaje poslanicu, a ćutalo se kad je svašta pisalo protiv autorki Svjedoka bozje ljubavi. Mogla sa tada glasnut i Aida i Klub zena poslanica. No aj sad.

Miodrag D. BAJKOVIĆ

MARKUŠ JE OBIČNA OLOŠ, CETINJSKA VUCIBATINA I SRBALJSKA NIŠTAROBA, KOJA JE (POMEĐU SVEGA OSTALOGA) PRIJE 30-ak GODINA NA PRIJEVARNI-PROTIVUZAKONITI NAČIN U KATASTRU (U DOBA IZRADE KATASTRA NEPOKRETNOSTI) ČINIO PRIJEPISE CRKAVA SA OPŠTINE CETINJE NA OKUPATORSKU ANTIHRIŠĆANSKU "CRKVU" SRBIJE.

Ante

Protjerajte zog četnika iz ponosnog Cetinja. Pozdrav od Dalmatinca!!!!!!!

!!!

Haha,ja ne brinem da mu Draginja nece uzvratiti.Ima dosta materijala a posebno ono o pustanju u rad kanalizacije na Cetinju dje su predlagali da doticnog puste kroz cijevi umjesto fekalija.Pa Draginja,navali!

Andjela

Najvece nista koje je rodjeno na Cetinje. Neka vrati otudjeni materijal iz Cetinjdkog Manastira.