11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Jelušić: Premijer ne poštuje većinsku odluku Skupštine

Autor: Antena M

  • viber

JF

Odjedanput ti nedostaje iskustva??? A kad ste predali CG imovinu Vucicu onda je iskustvo bilo na visini?? Ne moze vas iz Ure oprati ni Nijagara vodopad.

Branka

@JF Svaka čast za komentar. Meni se gadi da komentarišem njene folirantske i licemjerne izjave jer je dobro poznajem. Njen moto je All for the money!

Ugo

Svašta što priča ova žena Pa zato što premijer ne poštuje volju većine u parlamentu a i tvoju lično odmah treba da tražiš i glasao za pad Vlade To što je Bratićka dobila glomazno ministarstvo nije njena krivica no premijera i zato treba da obališ Vladu a ne Bratićku

Kotoranin

Gospodjo, i? Šta dalje? Kakvi su vam planovi, potezi? To narod konstatuje a vi treba da djelujete! Šta ćete po tom pitanju da uradite? Očekujemo odgovor!!!

Zoran

Kad bi covjek ovakve nazvao licemjerima-to bi im bio kompliment.Riječ je o organizovanoj grupi,sastavljenoj da satre sve što ima crnogorski predznak. a zbog toga se ide u zatvor.I tamo ostaje dugo.

mb

Kako ste vi gospodjo provaljena prica, provitana knjiga. Mozda i najveci politicki licemjer na sceni? Sve vam je upakovano, shifrovano, a sve anti CG stavove ste posrzali i zakone izglasali? Kad vas slusam pomislim da ste reinkarnacija Sveta Marovica…