25 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

25° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

22° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vartolomej Bečiću: Čestitam Vam na podršci Mitropoliji, zaista ste srećni što imate Joanikija

Autor: Antena M

  • viber

ratko marković

Pravoslavne crkve . Koje Bečiću Crnogorske ili srpske . Barem jednom ti i tvoja partija imajte stav .

Breeee nesoju

Ovo saopštenje Skupštine Crne Gore je sastavio Boris Bogdanović.

Baka

onda je vjerovatno pola izostavljeno .

Vnmk

U maju mjesecu jedna naša turistička grupa je bila u Istanbulu i posjetila je Vaseljensku patrijaršiju. Tada Vartolomej nije znao ni đe je Crna Gora.

Orlov krš

Baš smo srećni sa Joanikijem,negatorom i Crne Gore i Crnogoraca i uzurpatorom trona Svetog Petra Cetinjskog!Crnogorcima predstoji žestoka borba za slobodu i dostojanstvo,ako nas uopšte ima!!!

@@@@

Vjerujte mi da sam ovo i naslucivao i bojao se jer za vrijeme ovakvog sukoba sa Rusijom vezano za Ukrajinu i Aleksandrijsku crkvu vjerovatno se plase otvaranja novoga sukoba te mi to placamo.Ipak su to i politicari i popovi.DA JE VJECNA CRNA GORA

Djuro Vučinić

Svako svoj posao. Svetosavska crkva ne može bit zajednička Crkva Srba i Crnogoraca. Zna to odlično Vartolomej,i nijesu nikad imali jurisdikciju nad CPC..."osim isto ispovijedanje vjere i ljubav". Tako je zapisao Dr Valtazar mnogo prije Vartolomeja. Može on anatemisat pojedince u CPC,ali ne i CPC !

sds

Vartolomej, ako je sve ovo istina sto pise, je zreo za penziju, jer nema pojma o stanju u nasoj zemlji uopste. Sto ga Milo ne obavijesti sto ovdje cini svetosavska sekta?

aronija

Becic kad je ovo iznio u javnost sigurno je rekao svojim tinejdzerima iz demokrata “molimo se Bogu da ove nase lazi nikada ne stignu do Vartolomeja pa da moramo da se pravdamo zasto ih izmislismo,amin”

Veljko

Moramo da shvatimo da naša crkva nema Tomos, ali ga zato ima Crkva Srbije, koji je sam po sebi upitan obzirom na vrijeme i okolnosti kad su ga dobili. No… opet ga imaju. Drugo treba da znamo da je Vartolomeju važno da pridobije paznju i lojalnost Crkve Srbije da bi ogolio Rusku i s te strane.

Djuro Vučinic

@Veljko ,imamo Tomos,jer je u Srpski upisana CPC. Mislite li da bi tek tako pokupili CPC sa ulice i unijeli je u Tomos " Ujedinjene crke Srbije" kako je na Fanare zovu. No pok Amfi i on su drugari,zato ga je Vladika Mihailo platio.Ruska Crkva nema Tomos,pa što onda?...samo polako.

Roksana

@Veljko, NE MOŽEMO MI, Crnogorci, plaćati za hirove Ruske crkve. Opljačkani smo, pokradeni od strane Crkve Srbije, i to je FAKAT! Naš je usud u nama samima - izdali smo kao narod, izdali kao najbolji malobrojni narod!!! Da smo složni ne bi nam se ovo dešavalo danas. Sram bilo svakoga ko je izdao!

Miro

Bečiću to nije zajednička kuća,jer bi se u dobroj namjeri zvala u CG crnogorska a ne srpska. Ne pljačkaj istoriju i blago crnogorsko.

maslina

mitropolija crnogorsko primorska nije moja kuca. To nije kuca crnogoraca nego bjelasa, srba, izdajnika nacije i crnogorske dinastije. Likujte dok mozete, nadam se ne jos dugo a ja sam siguran da cu docekat slobodu...