21 °

max 21 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

21° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pet opasnih nedoumica u vezi s manjinskom Vladom

Autor: Antena M

  • viber

DV

Crnogorska CG nije i nikad neće ni zaboravit ni oprostit nikome a pogotovu izdajnike CG države i nacije ali i sve poganska činjenja i njihove pasje jezike.Vazda je bilo i biće..Od dva zla biraj manje..u ovom trenutku za CG je manje zlo političko rakčevićevo nedonošče od sotone bgd okupat.patrijašije

MB

U pravu je Adnan Cirgic ova manjinska ce biti nakaradnija od od odlazecih apostola.. Okreni obrni istta g……rija.

Kiko Mrvaljevic

Bobane ,odlicna analiza.Nazalost nas normalnih nema nidje.

Misko

Definitivno gore su navedena pitanja koja stavljaju buducnost Crne Gore pod velikim znakom pitanja!

jovan

Izvanredna analiza, bravo Bobane. Slažem se u potpunosti da Abazoviću ne treba vjerovati. On je bolesni karijerista a Crna Gora mu ne znači ništa. Tzv. Otvoreni Balkan je kukavičje jaje, Albaniji Kosovo, Srbiji Crna Gora i mirna Bosna.

Branka

Čitajući Vaš tekdt i juče g. Čirgića potpuno sam sigurna da manjinska vlada znači zamjena dosadašnjeg zla mnogo većim i perfidnijim i da smo onda potpuno propali. Opoziciju neću ni da pominjem a zašto crnogorske patriotske organizacije i građani sve ovo ćutke prihvataju ne razumijem.

Ljiljana

Pitanja nijesu za opoziciju posto oni ne ucestvuju u toj Vladi. Oni samdaju podrsku rusenju ove, sto su i sami najavljivali. A to da se Dritko naglo promijenio, u to niko ne vjeruje. Sigurno je jedno - padom ove vlade, lakse ce pasti svaka sledeca koja misli da se osili kao sadasnja.

Hominem Quaero

Nadam se da će ovu briljantnu analizu pročitati neko iz opozicije. Ova opcija nije nikakvo “manje zlo” i čudi me naivnost političara koji to podržavaju . URA djeluje kao podmukli “vučić” u ovčjoj koži EU integracija - trebali bi shvatiti da je to mnogo opasnije od javne četničke retorike DFa (kod njih se zna na čemu smo)

Marina

@Hominem Quaero Ne vjerujem da se tu radi o naivnosti politicara .Mislim da je rijec o pritisku sa “zapada”!!!

Hominem Quaero

@Marina , slažem se sa Vama i upravo me brine taj “zapad”: što zapravo stoji iza ovog zaokreta i ko će biti na kraju žrtvovan, opet Crnogorci? Zbog nedostatka sankcija Srbiji i Vučiću se pitam da li je “zapadu” stalo da svoje interese uskladi sa interesima CG ili ipak Srbije. Dritanova drskost samo ukazuje na podršku “velikih” zemalja, zato opozicija mora da djeluje krajnje oprezno i mudro

JF

Cekajte malo, mislite li vi stvarno da su mladi DPSA, Draginja,Albanci ,Bosnjaci pali sa kruske? Pa naravno da svi oni i mi znamo ovo. Ali ovo je jedini nacin za brzi preokret. Polako trebace vise godina da se sve vrati na kolosek.Sve sto je neustavno ce se ponistiti. Ali da se sada resavaju na pr. crkvena pitanja je prevruce! Uf ,balkanski mentalitet sve ili nista ne postoji UMERENO.

Eagles

Samo da je ne sastave popovi, ka' ovu odlazecu, pa da ce u njoj sve satane bit, ne moze nanijeti stete vise CG. A nece imati podrsku zakonodavne vlasti za suicidne poteze!

Bodin

Ovi ljudi sa FCJK su postali najveći autoriteti u državi koji nikad izdat neće.