11 °

max 20 ° / min 11 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 11°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Haos u Kabinetu premijera: Stigla ekipa iz Beograda, vikend je ključan?

Autor: Antena M

  • viber

Onogošt

@Milan Sreća je što nije sav svoj,i nevidi da oni u,koje ima najveće povjerenje,da bi donekle sede zaštitili sve povjerljive podatke automatski prosleđuju dalje.Mržnja ga je zaslijepila i zaboravlja da je Crna Gora članica NATO-a. I da je on pod posebnom prismotrom,kao i BIA.

Cole

@Onogošt Briga koga za taj vaš nato...

Ccc

je li moguce ovaj je privatizovao vladu. Bratic,milojko i krivokapic pokupise sve resore. Ne bese davno kad su vikali "privatna drzava Mila Dz." a sta je sada ovo!?! Ovo je uvod u aparthejd putem drzavnog puca. Ako ovo prodje bez optuzbi i zatvora,ne bilo nas!!!

CG1

E sad viđite ko je privatizovano sve institucije tj. Državu. Ovaj Svetosavski bijed.ik pokušava na sve načine da ostane na vlast. Ovo DPS nije uradio za 30 god. vladavine. Ne Daj Bože da je ovaj vladao duže, ni Sadam mu nebi bio ravan.

POXHOTIČANIN

Ovom alkosu je cilj da izazove varedno stanje, po svaku cijenu pa i cijenu mira u CG! Za izdaju bi trebao da odgovara krivicno , a URA nadam ye da sad vidi koga su doveli na vlast. Četnike i kriminalce iz Cetinjskog manastira i Vučićeve sluge!

Radovan84

@POXHOTIČANIN Procitaj istoriju iz nezavisnih izvora a ne komunistickih. Procitaj zasto je u Americi izlazio roman Cetnik. Zasto je Draza poslije smrti odlikovan u Americi... Pa procitaj vaseg Njegosa... Pa pronadji od kad je to Crnogorac nacija... Svaki pravi Srbin je Cetnik!

rajo

Kako su se zapetljali,biće vrlo interesantan rasplet...

Chedo

Ovo je državni udar. Hapsite ove četnike,šta čekate

Javor

@Chedo kućo, ovo nije drzavni udar, ovo je direktna okupacija Srbije, uz kukavicku kapitulaciju izdajnicke vlade, nesto slicno 1918. godini.

JF

Ako za ovakve rabote ne odgovara kada dodje vrijeme onda neka ide sve dodjavola! Ovo nema ni u S. Koreji!

vinka

dritane. rijesi sto si zakuvao. pa mi od srbijanaca nijesmo mogli da maknemo dps...

montenegrina

Hoce li ti srbijanski "ejsperti"mozda da zauzmu mjesta svih nepozeljnih ministara.Ovaj sprovodi drzavni udar naocigled crnogorske javnosti,mislim da bi najbolje bilo da ga uhapse zajedno sa tim gostima iz Srbije.Dosta je vise nasrtanja na Crnu Goru!!

Andjela

Sto im savjeruju srbijanci? Dobro i prosperitet Crne Gore sigurno ne savjetuje! Tesko zemlji koju srbijanci savjetuju a kod nas zaslijepljenost pijavicama!

ivica

Gotovo je gotovo.Pakujte se cetnici i Svetosavci, partizani dolaze.