16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Državljanin Srbije, Vučićev duhovnik, odlučuje o novoj Vladi Crne Gore?

Autor: Antena M

  • viber

JF

Ako popovi nagovore DF da podrzi manjinsku vladu,onda ce Kmeri izaci opet kao pobednici. Evo ih sada na protestima i opet ce poceti sa propagandom da su oni zasluzni za preokret. Automatiskt se gubi Podgorica na sledecim lokalnim izborima. Tako da ako ovo nije sve Dritkova igra,onda se ne pise dobro CG. Tek ce onda poceti progon DPS i onih koji ne odgovaraju DF, Kmerima i crkvi. Da li su ljudi svesni ovog scenaria

Marina

@JF Moze svasta biti ! Ne bi bilo prvi put da se ogluše o stav zapada da DF ne vide kao nekoga ko moze participirati u buducoj manjinskoj vladi.

montenegrina

Kako nam se odjednom,javno preseli vlada u Srbiju!Sad vise nema dileme da smo sa ovom "izbornom voljom gradjsna"postali srpska pokrajina.Utrkuju se ko ce prije poljubiti mantiju Vucicevog ujska Portfirija.Jokovicu ce "biti cast" da izda domovinu i potpise i prepise njena kulturna i sva druga dobra crkvi Srbije,Vucicu.Znaju li oni sta rade?Znaju li kako prolaze veleizdsjnici svugdje u svijetu?Moze li se reci"oprosti im boze ne znaju dta rade"?

Dunja

Zelim vam da se rijesite ove pokore koja nikome u svojoj okolini ne da zivjeti u vlastitoj drzavi...isto tako se nadam da cemo ih i mi poslati tamo gdje pripadaju, a ne da nam stvaraju paralelno drustvo u Hrvatskoj

Katunjanin-Miogost

Blago vama ,prosli ste muku i golgotu ,ali ste se zauvije rijesili najveceg zla i bijede na Balkanu ,i sad je vasa sudbina unutar vase drzave .Mi se vise od 100 g.borimo sa takvim zlom i da nije bilo cetrdesetih i devedesetih ,te 2006g. nestali bi kao narod i sad opet ovo ,strasno.Nadam se da ce se ovo jednom za svagda rijesiti .

Marina

BRUKA KOJA SE NE PRAŠTA GRAĐANI CRNE GORE !!!

@@@@

@Marina Kakva bruka?Svi su oni u privatnim posjetama i SPC se uopste ne mijesa u zbivanja u CG.I prosli izbor Vlade se desio nesrecnim slucajem kad su se sasvim slucajno sreli pod Ostrogom pa ono ajde kad smo vec ovdje.....Kad nesreca hoce i Risto se taj dan sasvim slucajno nasao na Ostrogu.