18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuksanović Stanković: Ako su ciljevi manjinske vlade temeljni ugovor i popis, nema podrške SDP-a

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

ccx

Bog ti dobro dao gospođo Draginja,napraviti otklon od DPS politike sjeđenja na dvije stolice kako im ličnim interesima odgovara,nikad nemojte sa ovakvim DPS-om,podrška za vašu politiku,samo treba podržati braću Srbe koji Crnu Goru vide kao svoji jedinu matičnu državu.

Orlov krš

Po svoj prilici to su ciljevi,što se i ne skriva,pa pazite što radite!Prioritet za Abazovića je da se zadovolji apetit crkve Srbije i još jednom pokori Crna Gora od strane velikosrpskih šovinista!

Crnogorka 100%

@Orlov krš, ne vjerujem da mu je baš to prioritet, a sve i da jeste, tu je DPS da ga spusti na zemlju.

Orlov krš

@Crnogorka 100% zar nije rekao da mu je prioritet Temeljni ugovor,a zna se što to znači za Crnu Goru!To ko će ga ,,spuštiti'' i da li će neznamo,tada već može biti kasno!

DV

Poštovana i časna naša Crnogorko, Budite sigurni da je u skrivenom i otvorenom planu i njenih planera te tkz manjinske vlade Glavni zadatak upravo ta tri cilja...Oni su u priči samo pokriveni"tkz odblokada puta EU,sudstvo...."CG vjeruje u vas i budite dosljedni,oprezni i svoji..Smrt fašizmu!

Crnogorka 100%

Draginja ne treba sad da zateže situaciju, nije vrijeme za durenje. Moramo uvažavati veliki dio građana Crne Gore koji žele da se Temljeni potpiše. I ne vjerujem da će se ovakav potpisati, mora se on izmijeniti u korist Crne Gore. Za popis - mora se i to.

VVM

@Crnogorka 100% - Nema tu nikakvog zatezanja nego stvari treba rešavati bez odlaganja .

Djuro

Svaka cast Draginja karte n'a sto nemoj te da n'as ova 4 jadna poslanik a ucjenjuje. Cim oni nece DPS u vladi to meni ne mirise dobro. Zamisljaj kako bi bilo lijepo u nasoj zemlji da ste vi mandatar