26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nož, žica, foteljica?

Autor: Antena M

  • viber

Nihada

Dritan Abazovic je Dodik br 2 i nema sanse da njegova politika vodi CG prema EU . On je potpuno predan prosrpskim interesima . Ako Bosnjacka stranka stane uz Dritana molim sve Bosnjake da NE glasaju za tu stranku . Dosta nam je vise Ibrahimovica i mutave politike . Ljuta sam i razocarana do neba .

Orlov krš

Strašno je da se toliko manipuliše Srebrenicom,a još je strašnije da oni koji su bili najglasniji u priči o počinjenom genocidu danas sve to minimiziraju, tobože zarad evropskog puta Crne Gore! Za fotelje sve može,a fotelje ni za što! Teško Crnoj Gori sa ovakvim političarima!

Stari nk

Sve ti prosto što zarad Vlade pomalo ćute u vezi Srebrenice ali da još i nemaju pravo glasa u vezi konsenzusa za OB, popis i tek još Temeljni e pa ako to DPS podrži, SDP, SD, LSCG, pomislit ću da su Oni uzeli onih 21 al milijardu

Kiko Mrvaljevic

Bravo Bobne.Dritan je klasicni izdajnik koji nema nikakvu emociju prema Crnoj Gori.Uz to jos neznaven,nesposoban, jednostavno nedorastao teskom zadatku koji ga je snasao.

Edw

Pretjeraste sa ovim. Znate kako uvrjedljivo izgledate u očima Bosnjaka poput mene? Vama više stalo do Srebrenice? Umjesto da se zahvalite BS što u kritičnoj situaciji zrtvuju svoj princip, vezan za jednu bolnu temu, sve u cilju da se konačno dobije stabilna vlada, jer se nalazimo na ivici rata.