14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Crna Gora – medijska kolonija o svom trošku

Autor: Antena M

  • viber

Djoko Orlandic

Krivokapic i Abazovic za ove dvije godine unistili su sve crnogorsko do temelja. Te i medije. Mediji u CG su pod totalnom kontrolom Vucicevih tajkuna ili saradnika. U pomenutom periodu njih dvojica su od jutra di mraka "iskakali iz frizidera" na beogradskim TV kanalima. Zbog toga im Abazovic pomaze

Stevan Dž

I poslije se čudimo što smo izgubili Državu za duži period, te bezmalo ostali bez nje. Ko može da spriječi ove činjenice, prodavanje i veleizdaju Zemlje, služenje okupatorima i neprijateljima.....? Treba da učimo od toga svijeta koji svakoga krade zbog interesa svojih građana, a mi sebe krademo zbog interesa drugog svijeta.

Nebojša Ratković

Neshvatljivo koliko su spremni da zbog svog interesa gaze sve što je crnogorsko. Svaka čast Darko na spremnosti za borbu za čast i dostojanstvo Crne u. Veliki pozdrav.

mr

Pare ne daju, ali, makar vas nijesu isključivali kao ovi crnogorci iz dps-a!

intelektualna

Nije CG samo medijska kolonije, CG je intelektualna kolonija. To je posljedica endemske inferiornosti u odnosu na sve što dolazi sa strane. Uzmite primjer da su nam eksperti bili likovi koji ne mogu da se vrate na mjesta sa kojih su došli. Ostala im politika u CG?

Gandi

Dobar text ali nepotpun. Upravu ste za dobijene novce od RDC,stvarno su mrvice. Sa druge strane ste imali prilicna sredstva od oglasavanja drzavnih presuzeca kao ne malu kompezaciju. To ste izostavili,ostalo je ok.

Miran

Da li si ti Gandi ili Idiot? Eto ti podaci CGO ko je koliko zaradio u poslu sa drzavom i ti opet ponavljas kevtanje botova i medijskih tajkuna koji su svoje medije stavili na uslugu Moskvi i Bg. Ne znam ato pustate komentare ovakvih nistarija.

zordan

Ti li si Ivanovicu iz medijske mafije , bre !?

JovoZ

Vi nastavite sa emitovanjem bez obzira na pritiske, a mi ćemo vas u tajnosti slušati kao što su prije 80 godina slušali Radio London. Sve do oslobođenja.