9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

(Prećutna) dozvola Crkvi Srbije za korišćenje Njegoševe rodne kuće

Autor: Antena M

  • viber

Stevan Dž

Najbezočnije obrazloženje, jeste da se je nešto i prijed radilo. Za mene to je isto kao da neko iz Njemačke zatraži da Njemačka okupira Evropu i aktiviraju konc. logore. Zakonom ove gluposti ljudske moramo ograničiti. I nijesu Petrovići u 19 V. obilježavali tako Đurđevdan. Trebali su Kusturicu dovesti....tradicionalno.

Orlov krs

Ocigledno nema drzave cim nam se ovo desava,a klerofasisti koriste svaku situaciji da zap.....ju po Crnoj Gori! Sve je ovo smisljeno da se sto vise okupira ono sto je temelj ove drzave,a moze Im biti jer se institucije drzave prave mrtve!

montenegrina

Uselise se srpski popovi i kod Njegosa!Samo jos hvali da ga proglase srpskim vladarom!Malo po malo ,usunjase se u sve crnogorsko i hoce da potpišemo da je to srpsko!Vec rade na tome u prosvjeti i raznim glasnicima,plaćenim da preprave istoriju!U tome im svesrdno pomaze Abazovic,trčeći na poklon njihovim vrhovnim vodjama!Obecava da ce dati sto njegovo i njihovo nije,da se konačno stavi tacka .Treba staviti tacku ali uz pomoć Ustsva i zakona ove zemlje .

Mina

Oglasite se pomocnici direktora, ima vas. Sto cutite, jeste li znali da se ovo cini po muzeju? Bojite li se od Ćalasana? Sad kad ga smijene vi cete propricat!! Kasno je to junaci.

Miki

@Mina Radi se o časnim i poštenim ljudima, koji su odbranili i Muzej i Mauzolej i Filermosu od nasrtaja Vesne Bratić, i nije pošteno da ih stavljate u antibelvederski kontekst, kako bi još jednom turizmologu obezbjedili direktorsku poziciju. Ružno i tužno, intelektualka

Mina

@Miki Neka vam demagoska prica! Belveder je svetinja, ne manipulisite s njim. Da sacekamo, brzo cemo vidjet ko govori istinu. Znamo se "borci"!!!!

Cicka

@Mina Dobro je Mina smiri se.... Znamo da te pogodilo ovo oko Petrovića, ali smiri se..., izdrži, budi dostojanstvena ne blamiraj se

jivopajov

Znaci, okupaciha se nastavlja. Adio Crna, neka ti je pokoj, do vjecnosti.

Tajfun

Velikosrpska,Svetosavska sekta ne miruje,pokusava da poklopi i preuzme sve Crnogorsko.Ako ovakve stvari dozvolimo,nebilo nas.

PODGORIČANIN

Ovo su sigurno dozvolili kadrovi SDP-a u vladi i lično Dritan. Da nije tako već bi se ogladili i reagovali na prisvajanje Crnogorske istorije od strabe Srba. Dritanu ko Albancu, teško mu ne pada da prevodi Crnogorsku istoriju u Srpsku?! STO VLADA ĆUTI U VEZI OVOG. unazad xvoje godibe Abazović se sadtao bfbrojeno puta sa predstavnicima Crkve Srbije, u isto to vrijeme sa predstavnicina Crnogorske Crkve sastao ravno nula (0) puta!!!! toliko o pomirenju!!!!

Cgcg

Fino se okupit sledeci put pa im objasnit da nema sta tamo da traze..ovako im se sve pusta evo su najasali nemaju kud gore