12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Porfirije Perić nezahvalan prema Vaseljenskoj Majci-Crkvi, ali Srbi uzalud falsifikuju istoriju – Carigrad im je 1922. uručio tomos

Autor: Antena M

  • viber

Stevan Dž

Ovako je trebalo da im ae obratite prije 2006 godine.....ali sve je živa isrina i više od toga.....Crkvenim organizacijama i u Srbibi i u Rusiji upravljaju obavještajne alužbe i tajna policija iz najmračnijih hodnika istorije....

Svršetak pada

Poštovani Anastasidis, kamo sreće, nije ovo svršetak pada crkve Srbije. Ona vjekovima opstaje lažima i novim lažima. Od istorije drugih naroda uzima tuđe, proglašava ga svojim. To radi vjekovima. Vaseljenska crkva je naš spas od srpske okupacije.

Spc opasna za Balkan

Spc je opasna za pravoslavne na Balkanu. Oni drže nekoliko država pod svojom okupacijom. Očelkujemo pomoć i spas od Vaseljenske patrijaršije.

nenad_mne

Dakle, sve je jasno kada se poštuju činjenice! Srbi i dalje misle da su i drugi nepismeni i da nemaju saznanja o istorijskim događajima i da se sve svodi na "narodnu tradiciju", koju svakodnevno stvraju!

Morska

Eto kako se niotkuda otvorila povoljna situacija za Crnu Goru u pravoslavlju. Istorijska. I umjesto da smo sad upali s Makedoncima pod Vaseljenu, mi gdje smo? Bolno. Crkva treba da nam bude prioritet, br. 1. Ako to ne shvate vlasti, gotovi smo.

Zhika Kuzmanovski

Cuj: "Vaseljenska patrijaršija, a ne Crkva Srbije, kanonski nadležna za svaku novu državu na području bivše Jugoslavije" Da se ne lazemo niti vi, Vaseljenska crkva niti Srbska crkva pa niti Ruska crkva nemate nekakvo si kanonsko pravo takozvanog priznavanja. Ako gresim, neka me neko ispravi.