12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da ne bude, nijeste znali!

Autor: Antena M

  • viber

BELVEDER

To koliko će dugo živjeti sa tim žigom, zavisi i od jačine prokletstva koje neizbježno stiže sve one koji su naudili SVETOJ AUTOKEFALNOJ CRNOGORSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI! A prije samog djelovanja ovog prokletstva, onima koji se drznu da joj naude, treba da krivično odgovaraju u okviru pravnog sistema.

RIŠNJANIN

Darko,mislim da su Dritanove šanse da potpiše bilo kakav ugovor /pa cak i ugovor o TRANSFERU srbijanskih popova u ovom prelaznom roku iste tolike koliko i meni da dobijem NOBELOVU nagradu.Pozdrav iz Risna

Branka

Kao što dokumenti dokazuju lažni istorijat crkve srbije, države srbije i njihove lažne junake, činjenice dokazuju da ova trojica imaju zadatak da dovrše ono što prethodna demonska vlada nije stigla. Nije problem u njima nego u nama Crnogorcima koji prstom ne mrdamo da zaustavimo oduzimanje identitet

Posmatrac

@Branka .Sve tacno receno.Blizu smo nestanka,a Crnogorci cute.Zastrasujuca pojava.CUJETE LI CRNOGORCI,VAPAJ NASIJEH PREDAKA,ISPOD ZELENIH TRAVA I ARMIRANIH BETONSKIH PLOCA,NEDAJTE NASI UNUCI DA VAS PREVARE I PONIZE ,VJEKOVNI VAZALI I PODANICI,KOJI NAS PREVARISE I PONIZISE 1918 god.

Branka

@Posmatrac Vrlo blizu.Žalosno je što nema organizovanog otpora svemu ovome.Đeca u vrtićima i školama uče pjesmice na ekavici,roditelji ih vode u crkve u kojima im popovi ispiraju mozak.Pogrebno u Budvi umrlice objavljuje strogo na ćirilici, generalni pokrovitelj festivala "Skale" je telekom srbije.

Posmatrac

@Branka .Tragicno je kad djecu uce da je konj Kulas ,Kralja Vukasina ,letio od Durmitora pa do Pilitora.da je junak Bajo,preskocio Pivsko jezero,sirine,samo 300 m.Uce djecu da je tudje njihovo.Ovakve pojave mogu se naci jedino kod Arapskih ekstremista.

Ah moj Behute

Sve čestitke Darko na ovakvom tekstu...

jovan

Ovo je trebalo moj dobri Sukovicu da uce djjeca u osnovnim skola ma. Prepusti smo ih Amfilohijjev im cetnicima. Sad se cudimo:sto to bi. Ti si odradio svoje posteno a oni sto leze na ukradenom kosti ma predaka, neka slave.

mr

Postoji li šansa da odbaranimo sebe, svoju istoriju, svoju državu, a da ne doživimo sudbinu Ukrajine!? Teško, sa ovoliko izdajnika.....!

zoran

Mora Dritan da odrdi privatnu kliniku koju otvara njegov brat u Beogradu sa partnerkom Ane Brnabić toje cijena tzv temeljnog ugovora.

Duki

Dr. Radoslav Rotkovic kaze da je Sava Nemanjic tek 1233. god postavio prvog episkopa na Vranjini, za koga je napisao da ce " biti prvi svetitelj zetske zemlje postavljen od njegove strane"

Djoko Orlandic

CG je gradjanska drzava. Svi imaju ista prava. Medjutim, o specificnim pitanjima kao sto je kulturno istorisko blago CG mora se biti obazriv. Da li je mudro i moralno da Albanac-musliman odluci da to blago preda drugoj drzavi. To blago su gradili i branili vjekovima samo Crnogorci.

VojoS

Kristalno jasno, bez licemjerja. Ovo u prvom redu treba da riješe Crnogorci, ako ih ima.