26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dritan je go

Autor: Antena M

  • viber

JF

Toliko se cudnih i nelogicnih stvari odigravaju na CG polit. sceni da je skroz logicno ovako Darkovo rezonovanje. Za sada se sve poklapa kako Darko konstatuje. Ali meni jedna stvar uliva nadu, ime Radna verzija ugovora sa spc. To po mojoj logici znaci da se tek sad sedi i pregovara sa konacnom verzijom? Tako sacekajmo da vidimo, jer Dritko je definitivni duznik vucica i srbijanske crkve, ali posto je on pajac nema on petlju da proda CG.

Pero99

@JF Da vidimo oce li Darko sjutra objaviti tekst o danasnjem Milovom stavu. Svaka cast Darku na borbi za CG ali valjda nema nedodirljivih, valjda je CG vaznija od bilo kojeg pojedinca. Neka sto je Dritan go nego i Milo, ne moze vise nego sto je, istrgovali su CG zarad svojih interesa.

Milena

Ne vjerujem da je medjunarodnoj zajednici nepoznat Vucic i njegov profil,a pogotovu njegove namjere,ulogu SPC,EU je jasno definisala,u Crnoj Gori treba glasnije pruziti otpor ovom zlu,vecina je tu,samo treba djelovati organizovano i jedinatveno i spasiti sve od balkanskog mraka.

Bar

Sad se razdanilo. Crnogorci,čini mi se da Vam država i ne treba !!!

Anon

@Bar i veće su vojske u vrletima Crne Gore nestajale, a lokalnoj bagri mora se reći NE.

Branka

Sve tačno. On je go a mi smo bijedni jer ništa ne preduzimamo. Suverenističke partije su jednako bijedne jer svako gleda svoju korist. Zapad se vratio u srednji vijek a najbolji pokazatelj je zabrana abortusa i Eskobarovo frenetično obožavanje Vučića. Njima i EU trebaju 3 "velike" države i to je to.

nikadigrat

I Milo je go ovo mu je fatalna greška iako je trebalo srušit Vlad ZK. Svakom Crnogorcu je bil jasno ko je Dritan i da će ovo napraviti, ćak očekujem da DF podrži njegovu Vladu. Stranog špijuna nije trebalo maziti. Vrijeme je da se preuzmu uloge i uzde bez glume demokratije. Bezbijednost ugrozena.

montenegrina

Dritan je ogolio sebe i svoje “vladanje”,instalirano iz Srbije da završi posao za njih i preda im suverenitet nad jednim dijelom naše teritorije,nasim kulturnim blagom i dušom ove države!Takav pamflet,koji zovu ugovorom ,je kapitulacija i beskrajno poniženje Crne Gore!To je mogao smisliti samo zločinački um a sprovesti sluga i veleizdajnik koji ima ime i prezime!Postoji i ustav i zakon u ovoj državi i obaveza da se po njima u ovom slučaju postupi!

Gorčin

Poštovani Darko! Od prvog trenutka imao si odličnu percepciju kuda Abazović vodi Crnu Goru. Nažalost, nije nas bilo da to čujemo i vidimo i sada smo tu đe smo. Ostaju nam na raspolaganju sva demokratska sredstva za odbranu temelja CG a prvi je obaranje ove vlade.

Djoko Orlandic

Ovo je tzv diplomatski skandal. Dritan ide u posjetu. sa svitom ministara, na poziv premijerke. Vlada Srbije je u Tehnickom mandatu vec skoro pola godine. Od tada ona nista ne radi. Niko joj nije dosao u posjetu osim Dritana. U sustini Dritan pregovara sa Vucicem sa 2-3 odsto podrske biraca.

Jack Hustlle

Ili Dritanovo novo odijelo koje mu skrojiše u Beogradu od ruskog štofa! ( Dijete viknu :"Premijer je go!").

Amerikanka

Hoće li Džudit prozborit' što i pozdravit' našu "demokratiju" kad primi ovu bandu 4. jula?

Crnogorac

Svaka cas gospodine Sukovicu,pravo u metu

Endy

Dritan je go- to je to! Nikad nije bio problem naci izdajnika u CG. I nikad se preko takvih CG nije mogla pokoriti