16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Ugovor sa SPC potpisati, ali ne žuriti

Izvor: Portal Analitika

Autor: Mia Zeković

  • viber

daka

Vratio se na fabricka podesavanje...Izdaja.

D V

Gospodine Predsjedniče CG, Pitamo Vas mi Crnogorci ovog ljeta koje živi u zemlju propadamo od stida i velike sramote koju nam priređuje vlada CG kojoj ste Vi dali mandat za novu OKUPACIJU od istih onih koji 1918spališe našu đecu i naše domove. Jesmo li se za ovo izborili predsjedniče Maja 2006.god??

Mirko

Kako vas prevesla Dritan...jaooo...izadje nam na nos vasa crnogorstina od 2006-e na ovamo presjednice

Ja

Lijepo Đukanoviću. E ovako - ako dozvolite da ga CG potpiše sa Crkvom Srbije ugovor đe se ta vjerska organizacija stavlja u rang “majke crkve u CG” i daje joj se pravo da zadrži i upravlja sakralnim pravoslavnim naslijeđem u zemlji CG, ovaj Vas Crnogorac više neće glasat. Jednostavno, zar ne?

JF

Oni u BG vec slave, dobili ljudi izlaz na more??? cg postal srbijanska opstina a Milo relaksirano. Ali ako se cita izmedju redova DPS ima situaciju pod konrolom! Ovde se vise ne zna nit ko pije nit ko placa.

igor

znam nije ni tebi lako,mnogo je posrbica u nasoj lijepoj Crnoj Gori...nece izic srbija na more da jebe oca...

Ide vuk

Poštovani predśedniče, Crnogorci se nadaju da nećete dozvoliti trgovinu crnogorskom istorijom i državom i to sa najvećim neprijateljem Crne Gore. Molimo Vas da, ukoliko iz bilo kog razloga to ne možete da spriječite, da nam kažete, jer će crnogorski narod to uraditi sigurno.

Pero Przina

Jel ovo Milo podrzava ovakav Drtanov Ugovor??? Jeli on za ovih trideset i kusur godina od kad se bavi politikom podrzavao SPC i njene destrukcije u Crnoj Gori???

miki

Gospodine Djukanovicu zar smo se za to mi sada stariji trudili da vratimo samostalnost i ugled u svijetu. Danas mi isti se stidimo svoje izdajnicke vlade /nije moja nedao bog da bi jedan sarlatan bacio svu istoriju i ugled pod noge da bi se dodvorio Vucicu. Dritana i kompletnu vladu opozvati podrsku i naski receno oburdati vladu koja je izdajnicka. Jos ste vi ostali koji moze reci stop dosta je. opozovite podrsku i oborite ove izdajnike tako vam boga dok nije kasno dok nije pala krv.

nenad_mne

Potpisati onako, kako je potpisano u drugim državama! Kakve ja veze imam sa Perićem, Džomićem, Kačavendom....?

Pero99

Shvatili smo, istrgovali ste sa "srpskim svetom", URA i ambasadama. Ambasade ce da progledaju kroz prste za razne lopovluke i zloupotrebe, poneko ce zavrsiti u zatvoru, URA ce nam objasniti kako je Open Balkan bolji od EU a ambasade ce nam reci da nas podrzavaju jer mi to zelimo. Jadna CG sa vama!

Pgcg

Ma da ovo je baš nevažno pitanje za CG. Svi li su nam političari demagozi. Da je DPS vodio računa o ovome ne bi bilo ilegalnih upisa crkava i zemlje na SPC. I sad kao "ma ništa strašno". Ne mogu vjerovati šta čitam.

Orlov krs

@Pgcg nije ovo demagogija vec trgovina,uostalom kao svih trideset godina! Crnogorci na ledini da se sami bore za obraz I cast I svoj I svoje drzave I nece biti prvi put!

Orlov krs

Nama se zuri gospodine Djukanovicu da spasavamo od otimacine klerofasista I nasu proslost I nasu buducnost,nece pomoci minimiziranje ni sa vase ni sa bilo cije strane!

Posmatrac

Makar vi je obaveza da pozovete NAROD da se brani Crna Gora.Necemo dozvoliti da oni sto sahranise njihove DEDE iza cerge,iza prvi zbun,da rovare po grobljima dje pocivaju najhrabriji sinovi sto je svijet imao.Esad Pasa ,poslije bitke na Skadru,izjavi da se borio protivu najhrabrije vojske na svijetu