18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Joanikije: Obnovićemo kapelu kad se očistimo od ustašluka koji je zahvatio CG

Autor: Antena M

  • viber

vojvodina

Gospodine nedostojni, zašto pravite razdor unutar pravoslavnog življa u Crne Gore, iz dana u dan ste sve agresivniji. Nek vam je Bog u pomoć!

pero

E sram te i stid bilo,nedostojni pope,probaj!!!!

Karađorđevića kapela

Nazivati Crnogorce ustašama, zar je dozvoljeno po zakonima Crne Gore?

Anon

Na sreću više nema Amfilohija koji je u javnost izlazio sav blagoglagoljiv i sa citatima iz svetih spisa, čak i kletve su mu bile citati. To što je Amfilohije mislio o Crnogorcima isto misli i ovo stvorenje samo što nema intelektualni dijapazon Amfilohijev. Sada svi vide odakle zlo i razdor dolazi.

Miro

Četnik ne bi smio protiv ustaša, dijele i zagovaraju isto zlo.

Andjela

Cujeteli ovo Crnogorci? Sedi pope i ne benavi, dokoni pope krsti jarice!

Vječna CG !

SPC = velikosrpska kriminalna organizacija . CG se odbranila od mnogo veće sile pa će i od vas osramoćenih svuda u svijetu .

vuk

Veliki grijeh i veliko bezakonje ste vi sa Karadjordjevicima pocinjeli kada ste srusili Njegosevu kapelu...I doc ce dan kada klerofasiticki popovi nece setati Crnogorskom drzavom i siriti bezboznistvo i kuraziti zavedene vjerujuce da obozavaju ratne zlocince..

Legenda

E fukaro četnička, e svako li je pop

montenegrina

To znaci kad se oslobodimo tebe pope i tvojih batinaša ,fasista koji kao paravojna formacija idu tamo dje treba da se bije narod.Nema većeg neprijatelja Crne Gore od tebe i tvojih popova sto nas o jadu zabavise i prijete da ce jos.Mozes li mirno zaspati pope Micovicu kad u mantiji radis protiv Boga i svih svetaca!Bojis li se kazne Svetog Vasilija Ostroskog?

Donji_Grbalj

@montenegrina ,@ Anđela ne srdite se toliko. Ostavićemo mauzolej i na vidikovac obnoviti Njegoševu Kapelu. Neće biti Karađorđevića no Petrovića. Vuk sit i ovce na broju. O tome ko je čiju rušio stvarno ne nih ovoga puta.

Andjela

@Donji_Grbalj Ne srdim se,ali se zna da je unuk djedov u znak rodjendana sina svoga obnovio kapelu! Po Grblju cinite sto hocete uz izbjegle popove i zastitim Bata! Ziv ti bio, pa kako god mislio, ja postujem svacije a svoje ne dam! Rodjena sam podno Lovcena koji je Crnogorcima oreal slobode!

Monte

Reče nepismeni i neobrazovani vjernik Makedonske pravoslavne crkve / kršten u MCP/. Mogu zamisliti kakvo obrazovanje i pismenost je kod njegovog “ stada”.

pop

A što si ti nedostojni pope MićivićuČETNIČKI KRVOLOK,stiže AUTOKEFALIJA CRNOGORSKOJ CRKVIpa ćeš se nedje drugo junačiti,sram te bilo.

tomo

Ne pitaš se ti ,nego CRNOGORCI, nedostojni pope.