16 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Evo kako je govorio genocidni vladar

Autor: Antena M

  • viber

BELVEDER

Svaka Vam čast G-đo Selhanović! Divan tekst, kao i obično.

Rosa Luksemburg

Oh, kakvo rasturanje. Ovo je bilo " iz duska". Bravo Jadranka

Ljilja

Jadranka bez velike elaboracije, kratko ih razbije. Bravo.

Branka

Bravurozno gospođo Jadranka. Da se samo podśetimo da je Suada uskočila u skupštinsku zgradu ispred ponoći kad je Adžić utekao da glasa za fašistički zakon her Leposavića. A prema električaru SNP mi postojimo od 1942. kad se pominjemo kao talijanska kopilad. Sreća pa imamo Vas, Batrićevića i druge.

Postovalac

Nema ljepseg osjecaja nego kada oni koji znaju zacepe usta onima koji to zasluzuju. Hvala i na ovoj, provjerenoj, informaciji, gospodjo Selhanovic. Ono sto izrece poslanica, je sjeme zla. Stidi se Suada, jer tvoja diploma nije dokaz tvog obrazovanja. Naprotiv!

Cvbn

@Postovalac A Suada čak magistar komunikologija.Baš zna da komunicira. Mada , možda je ovo i željela?

Nermina

@Postovalac Sramotis nas jednom.po jednom Suada.Bolje bi ti bilo da budes kuci sa djecom.

Naroz

Suada vjerovatno nije upoznata sa činjenivom da je knjaz Nikola 1879. Bećir-begu Osmanagiću, poslednjem podgoričkom osmanskom begu, dodijelio sablju i vojvodsku titulu, te je tako postao crnogorski vojvoda.. To je inače bilo opšte pravilo kako se knjaz/kralj Nikola ophodio prema muslimanima.

miki

Gospodjo Jadranka svaka vam se pozlatila nrdate ni po babu ni po stricevima vrc po pravdi i istinito. Rado citam vase komentare jer su vise nego vrijrdni paznje. istina uvijek izadje na vidjelo. A sto se tice ovih iz ure svi su vam isti niti sta znaju niti umiji vec da panjkaju na celu sa kikirezom "Dritangom" zavadili bi dva oka u glavi svi su isti neznalice i izdajice CG.

Mira

Uvazena Jadranka se protiv neznananja ,manipulacija I zlih namjera ,bori arhivskim dokumentima odnosno cinjenicama.Hvala joj na tome.

Ja

Dokumenta na viđelo i ućutkaš njihove laži.. Bravo Jadranka.

Jacka, bravo

Suadovci zapamtite:"arhivska dokumenta, kao prvorazredni istorijski izvori, su neumoljiva. Ona su svjedoci istorijske istine. I pružaju mogućnost provjere izkazanih istoriografskih tvrdnji. " Samo istinom i znanjem Naprijed u nove pobjede!

Liberal

Po velikosrbima , mi smo Srbi , osim kad se radi o zlocincima i kriminalcima. Zlocini su crnogorski a sve drugo je srpsko. Njegos je srpski pjesnik , Saric je crnogorski mafijas. Boka je srpska , kavcani i skaljarci su crnogorska mafija. Nole je Srbin , Milosevic , Karadzic i Arkan su Crnogorci.

Vuk

Ovo se zove šamaranje istinom. Svaka ti čast Jadranka

Đoko Orlandić

Dva najveća zla u CG su ova Zoranjićka i Jelušićka(dobro je CG vratila što ju je primila). Obije iz (posljednje) URE. PS Cilj im je sukobiti Albance i Bošnjake-Muslimane sa Crnogorcima. Zna se ko im je to sugerisao.