Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Došao je tiho i potpisao legendu - Cowboys from Hell

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Tako je Bobane. Orevoar Montenegro. Možda nekad neko za nekoliko hiljana godina smogne snage da obnovi državu Crnu Goru. Kad ne bude ni Vas ni mene a sve me strah ni jednog jedinog stvorenja koje se može nazvati Crnogorcem. Ovi oblici života koji žive na ovim prostorima ne zaslužuju da imaju državu

BMX

Sledece je Vučićev i Ramin otvoreni balkan, onda kapela na Lovcenu, pa sultanova trobojka.Onda ide kaznjavanje, globe, zabrana i gasenje nekoliko portala koji im nisu po volji i Gradske TV, progoni, maltretiranja, zastrasivanja, otkazi, hapsenja onihmalobrojnim koji se kao jos uvjek javno bune...

Bosanac

Zašto se pjesnici inače ne bave politikom? Zato što žive snove „da ne bi osjećali strašno breme vremena koje vam slama pleća i povija vas prema zemlji“. Oni koji se bave, a hoće dobro, jedini su mjerodavni da ocijene trenutak za izbore u kojima će imati većinu. Nije do upozorenih nego do glasaća.

jovo

Možda nece pasti Vlada. Možda ce Dritan praviti vladu sa DF-om. I što onda? Sa DF-om nece Evropa niti zapad da komunicira. Dakle, idemo na istok,tamo je Rusija i Srbija. Zbogom Evropo. Drtan je postgao cilj i 21 milion. Zar ne?

ndndnn

Svaka čast za Panteru, Bobane. :) Probajte da utičete i na ostale da na sličan način pišu i obraćaju se. Metal i rok, kao podloga političkom ili religijskom buntu, uvijek izađu kao pobjednici. A osim toga - ništa više od toga nije "kul".

Martin

Što je sa ambasadorkoma Raizling Ranke i Medoks? Dje su one danas?