13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Kažanegra: Bato brate, ovo moraš odma stopirat; Carević: A kako neću, uvezao sam Deja i Bubanju da to eliminišu pod hitno (AUDIO)

Izvor: mportal

Autor: Antena M

  • viber

D V

Egipatski džihad i pakistanski talibani su uljuđena gospoda ideološka i moralna naspram budvanske crkveno četničke oslobodilačke džemahirije na čelu sa grbsljskim ložačima,vozačima i "uglednim" i ugledanim advokatima,prof.književnosti na bgd i moskvu.

korumpiranaclad

@Andjela kako on kad je i on umjesan?i premijer?

D V

@Andjela Možda bi on i siromah prostodušni po podneblju nešto i učinio ali prvo mora dobit befel od veleizdajnika većeg od brenovanog dritana ništavila moralnog i ljudskog mlinara žarka rakčevića,miška perovića i slatko rječivog melemnog šerba.

D V

Ovi kriptovani učesnici su sponzori iz zlatnog doba "svetog" Svetozara marovića i njegovog klana i osuđenog kriminalca koji je i danas na slobodi i koji svim ovim danas rukovodi i filuje daljinski iz klero četničke Srbije u znak "ljubavi"prema CG i svom bivšem partijskom predsjedniku.

Seka

Po temeljnom ugovoru ova i druge kriminalne grupe udju u crkve i manastire i ne moze im policija nista. Vladavina prava Dritana i Filipa Fatica.

Milena

A dje je strucnjak Adzic, bivsi crnogorac, a sad strucnjak za suzavac gumene metke i hapsenja patriota . Oce li na ovo reagovati ?

stvarnoststado

@Milena Jesi li ti g..a?Kako bi Adžić bio tu da nije potplaćen ko mu dolazi i s kim drži lokal? Ajte jadnici naivni više se dozovite čitava URA i Vlada CG i mnogi policajci su samo četnička ološ koja radi za kriminalni klan i nasilno preko podmazanih Vijesti narko i Vučićevim parama crta mete

sds

Odlicno. Neka vidi narod sto cine ovi. Mada se ovo manje vise sve zna.

nekkneko

Retwitujte ovo onom narko dileru Eskobaru sa slikom da podržava plaćenog pokna Narko klana i Proruske ćelije SPC

Baba Violeta

Ona Crnogorska Borilovićka Bulatović Džaković su, evo dokaza, bili 100% u pravi. Ovakvi kriminalci u DPS nikada nijesu bili....Popovi čuvaju ovakve jel???!!

JF

Ja koji zivim skoro 40 g vani znam iz prica da su ovakvi prvo pomogli Demokrate da dodju do vlasti, ali da se desio neki incident sa sinom jednog demokrate od strane kriminalne strukture, i onda mijenjaju tabor odose kod carevica i Dritka. Naravno crkva ih se nikad nije odrekla.

Ana

Zašto se ovi dokazi ne pošalju EU institucijama da se vidi da su najveći kriminalci u sadašnjem rukovodstvu. Ima li neko da prijavi ovo Tužilaštvu.