20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

20° / 13°

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ministarstvo odgovorilo: Helikopter MUP-a Srbije sa Porfirijem u Crnu Goru ušao bez dozvole

Autor: Antena M

  • viber

jovo

Tako se poštuje druga država. Tako su nas poštovali kad su stigli sa Soluna. Okupirali su nas u znak zaahvalnosti za žrtvovanje na Mojkovcu.

Petar

E ajmo sad krivicnu prijavu i prijavu kod NATOa, i IATA partnera za narusavanje sigurnosti vazdusne teritorije suverene zemlje. Sto bi bilo da je bio albanski helihopter ne bi srbadija od bara do andrijevice mira dala nikome. Huligani u mantijama, samo im sluzi da prikrije koji su to hostapleri

Nebo iznad Crne Gore

Tako bi i Putina mogli prošvercovati.

RIŠNJANIN

Nema sreće dok je Crna Gora u zajednici kontrole leta sa srbistanom a tom popu kad se pojavi staviti lisice na ruke i zabranit mu ulaz na 10 godina a kontrolu leta je Crna Gora trebala odmah da sredi poslije Referenduma a ne sa ovima u nekakvu zajednicu ,bruka od svih koji su povezani sa time .

Jelena

Tužbu podnijeti, protiv svi, Abazovica do svih saučesnika.

Vanja

I hoce li sada Prvoslav Peric, umjetnicko Porfirije, moci doci 14. avgustau Herceg Novi? Ipak je prekrsio Zakon CG i ilegalno usao u nju. Hoce li biti uhapsen ako pokusa?

I sto sad

Bez zahtjeva,bez dozvole,suprotno svim vazecim propisima iz te oblasti.A,ugrozavanje sigurnosti stanovnistva na prostorima prelijetanja.I STO SAD,dok Dritko bezbrizno seta Stradunom i prica o ljubavi,evropskoj buducnosti?Sreca nasa da imamo one koji kontrolisu,inace bi namradili jos prljavije stvari

Boka

Sve je jasno za ovaj desant je odgovoran isključivo Dritan i njegova grupa koja je u policiji. Očigledno ministar Raško nije ništa znao o ovome i Dritan mu je radio iza leđa tj protiv Crne Gore. Ovo je dovoljno elemenata za veleizdaju.