18 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministarstvo odgovorilo: Helikopter MUP-a Srbije sa Porfirijem u Crnu Goru ušao bez dozvole

Politika

Comments 8

Ministarstvo odgovorilo: Helikopter MUP-a Srbije sa Porfirijem u Crnu Goru ušao bez dozvole

Autor: Antena M

  • Viber

Savjet za građansku kontrolu rada policije po sopstvenoj inicijativi provjerava postupanje policijskih službenika Sektora granične policije prilikom ulaza i izlaza iz Crne Gore delegacije Srpske pravoslavne crkve (SPC) dana 3. avgusta 2022.

S tim u vezi tražili su od Ministarstva vanjskih poslova informaciju o tome da li je let helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije najavljen diplomatskim putem državnim organima Crne Gore i da li je MVP odobrilo taj let.

Iz Ministarstva je stigao sljedeći odgovor:

"Ministarstvo dana 03. 08, kao ni pet radnih dana prije tog datuma nije zaprimilo zahtjev za odobravanje preleta kroz vazdušni prostor i slijetanje na teritoriju Crne Gore helikoptera MUP-a Srbije od strane Ambasade Srbije u Podgorici", naveli su u saopštenju.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Boka

Sve je jasno za ovaj desant je odgovoran isključivo Dritan i njegova grupa koja je u policiji. Očigledno ministar Raško nije ništa znao o ovome i Dritan mu je radio iza leđa tj protiv Crne Gore. Ovo je dovoljno elemenata za veleizdaju.

I sto sad

Bez zahtjeva,bez dozvole,suprotno svim vazecim propisima iz te oblasti.A,ugrozavanje sigurnosti stanovnistva na prostorima prelijetanja.I STO SAD,dok Dritko bezbrizno seta Stradunom i prica o ljubavi,evropskoj buducnosti?Sreca nasa da imamo one koji kontrolisu,inace bi namradili jos prljavije stvari

Vanja

I hoce li sada Prvoslav Peric, umjetnicko Porfirije, moci doci 14. avgustau Herceg Novi? Ipak je prekrsio Zakon CG i ilegalno usao u nju. Hoce li biti uhapsen ako pokusa?