18 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

23° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Starleta u blatu

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Pozdrav za Vas g. Sukovicu,kai i uvejk vase analize fantasticne!

cetinje

Gotovo sigurno da teško ko može poremetiti odnose,prijateljstvo,kumstvo i sl. izmedju Crnogoraca,Bošnjaka,Albanaca i obratno,no koliko ja mogu "skontati"priču o Abazoviću da je "greška"ko ga takvoga stvori i jest sigurno,takvi se rijetko radjaju

Đoko Orlandić

Taj turbošarlatan, klovn i dvorska luda nije dostojan da se jedno slovo kuca o njemu više. Da "kuca" o njemu trebalo bi samo VDT i SDT. Prije svega o vezama sa organizovanim kriminalom. Što očekivati od SDT i VDT kada je Abazovića kontrolisao kotorski klan, a Abazović njih instalirao.

crnogorka

Sjajno.. Oba igraca,i Abazovic i Becic, na koje je Zapad naivno racunao, vjerujuci da imaju potencijal za zapadne vrijednosti su pucanj u prazno.. Pteciznije, Dritanov pucanj u srce Crne Gore, a Becicev, nece biti do te mjere vidljiv, ali ce itekako biti stetan za Crnu Goru. Ne moze se iz jajeta ispod kokoske izleci nista drugo, do nova kokos.

Poskok

R.M.=Rade Milosevic je lik koji je Dritanu nabavio kriptovani telefon!?

BELVEDER

Bravo Darko, tvoj kvalitet nikad ne blijedi. Za mogućeg nestranačkog Premijera vidim Zlatka Vujovića, mada ga je šteta"potrošiti" u ovo smutnom vremenu. Znam da bi rado Stevo Muk i Vesna Ćalović "umočili" prste u med, ali su se davno kompromitovali svojom pristrasnošću DF-u. Srđan Perić bi bio možda najbolje rješenje, ali će se, kao i uvijek do sad, pitati SAD!

veritas

@BELVEDER Ne igraj mnogo na Perića, mislim, dvostruk je...

BRaco

@Ljiljana Ako je CG stalo do evropskog puta,ubrzanog,treba ozbiljno razmotriti da premijerka bude drGordana Djurovic,nije partijski ostrascena,ima gradjansku(proevropsku )sirinu,cijenjena je u Briselu(otvorila gotovo sva poglavlja) ,spremna za medjupartijsku saradnju,neopterecena autoritetima...

Anthropos

Ako je iko morao izvući pouke iz događaja u skupštini, to su građani CG. Prije svega sada je sasvim jasno da su problem CG partije i njihovi interesi. Građani moraju biti svjesni su pred nama "dva putića". Jedan vodi u Moskvu i srpski svet. Drugi, u EU. Dragi sugrađani. na vama je izbor.

Mina

Bravo Darko. Sve izvanredno analizirano.

O Lima

Sjajno Darko, kao i uvijek precizno, tacno. E viva Montenegro!

Katunjanin-Miogost

Svaka čast, u najkracem mogućem sažetku ,sva suština zla D.A. Pa evo zbog čega vas , umišljeni Vučkov Napoleon ,tako mnogo "voli ".

Jack Hustlle

Što bi s ovim momcime te paadoše?