24 °

max 24 ° / min 13 °

Petak

10.05.

24° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Sprema li se drugi atentat na Milorada Mija Popovića?

Izvor: bosanskamisao.ba

Autor: Antena M

  • viber

sula

Gospodine Adnane, hvala. "Moje pleme snom mrtvijem spava..." Pitam se, jeli ovo ono onaj narod o kome sa ponosom pričalo i pisalo? Jesmo li u zbrci lopovluka zaboravili ko smo? A đecu prepuštili popovima da ih uče.

Branka

Odlično ste opisali ono na što u Crnoj Gori svi žmure-tuđe smeće nam je bolje i važnije od našega zlata. Zato smo i prvi put i sad izgubili drzavu i nacionalno biće. Mijo Popović nikad nije dobio mjesto u kulturi i biti ove nekada države koje mu pripada. Kvaziintelektualci srbi jesu i sami smo krivi

ValterMijo

A on je taj Valter, pa da! Treba mu daru odmah dva ordena narodnoh heroja!

Branko

Mijo je veliki intelektualac i Crnogorac. Zato ovoj bitangi smeta. Ne znamo kome je namijenjeno oružje u crkvama ako izborni rezultati budu drugačiji od avgusta 2020. A bitanga je najavio nemire i ubistva u Crnoj Gori ako padne njegova vlada. Dakle, Mijo i njegovi istomišljeici jesu ugroženi.

BELVEDER

Bravo, bravo i samo bravo! Kako dobar i jasan tekst. Slušao sam Dritanovo bljuvanje u Skupštini po Miju i nisam mogao da vjerujem da nije bilo žestokih reakcija od prisutnih, posebno od presjednice, koja, ako ne po savjesti, treba poslovnički da reaguje. A o Miju Popoviću, prvo kao čovjeku, intelektualcu, pa tek onda Crnogorcu, moglo bi se pisati danima. Svi smo mi Mijo Popović!

Tivat

Tada je presjedavala Branka Bosnjak i smijurila se kad je Dritan pokazivao sliku, namjestala rascupanu, neurednu kosu .Ona je veliko razocarenje u svakom pogledu.

Duki

Odlican tekst, ziva istina od rijeci do rijeci.Mijo je nase nacionalno blago.

Edin

G.din Mijo,je ljudina,nepodmitljiv,častan,omiljen...Sve što,,ovo",nije.

Deni

Napadi na G.Popovica vise govore o DA. U trenutcima kad se odlucuje o opstanku njegove vlade on se bavi M. Popovicem.

Meta

Najstrašnije je crtanje mete bilo kojem čovjeku od strane predśednika Vlade u sred zakonodavnoga doma! To je istina. Mijo treba da ga tuži. Tužilaštvo treba da reaguje. Ostalo će istorija pisati, zna se istina i bez ovog teksta.

D V

Nije meta na čelo istinskom čovjeku,crnogorcu,patrioti i istaknutom i priznatom književniku M. Popopoviću na čelo od juče već od 2020..doduše jest prva onako plakatski i to iza govornice tkz.skupštine CG. Takvo "crtanje meta "sjutra čeka svakog Crnogorca kojem basta progovorit nalik Miju.