12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Specijalna litijaška operacija

Autor: Antena M

  • viber

Tek tako

Sve gore navedeno je 100% tacno svaka cast autoru. Prije desetak godina snebivali smo se potezima Talibana ovo vodi ka istome.

Anthrpos

Sve je iznenadila podrška litijama dijela "intelektualne elite" CG. Koliko je tu bilo iskrene "vjere", a koliko bunta protiv DPS-a - to je tajna? Više nije tajna ko ih je finansirao. Ali, upitan je mentalni i moralni integritet onihkoji podržaše ove - popovske šetnje protiv zdravog razuma i slobode?

gost

@Anthrpos Potpuno razumijem bunt intelektualaca protiv DPSa i sistema koji je DPS ustostavio, kao i zelju za promjenama, ali zar sa popovima na celu?! Intelektualci i litije ne smiju zajedno! Zato se plasim da to nije bio samo bunt vec iskrena podrska litijama, a to je krajnje porazavajuce...

Anthropos

@gost - Kakvi su to "intelektualci" koji šetaju iza poluobrazovanih, primitivnih, svetosavskih popova - mrzitelja CG - a šalju đecu da se školuju na "trulom Zapadu"? Kod "nekrsti"? Je li to"iskrena religioznost"?

BELVEDER

Koliko ne volim vlast (a nije ni opozicija ništa bolja) u Srbiji, da mi je i Srbija postala mrska, a razlozi leže i u stavovima iz ovog fantastično realističnog teksta, toliko joj želim da pobijedi (Srbija, jer se vlast ne trudi), tj. da RAZBUCA ovu sektu klerofašističkih talibana!!!