10 °

max 23 ° / min 10 °

Nedjelja

28.04.

23° / 10°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

U pobjedi svi su tu, u porazu nema nikoga

Autor: Portal Antena M

  • viber

takojetobgm

To je cijena vlasti i moći. Zato je i mnogi ne puštaju i za nju čupaju svim sredstvima. Kad si gore svi su tu kad si dolje nema nikog. Tako je i u životu.

RIŠNJANIN

E moj dobri Vukoviću,kako si ispao naivan od svoje družine koja nije bila ili nije htjela da ti da podršku ,da samo 5 minuta odstoji i podnese poraz koji je doživjela ,a vidi "TROPRSTIĆE" u svim javljanjima bilo ih je taman toliko koliko i na listama,bruka od DPS-a i ostalih,znači ovo je kraj ...

Orlov krs

Gospodin i Crnogorac kakvi su nekada bili Crnogorci,castan,dostojanstven,sposoban!Ali,u ovom izopacenom sistemu vrijednosti to ocigledno nije na cijeni!

Marina

To je slika mjere moralnoga posrnuća CG !!! MADE IN SERBIA !!!

Ana

@Marina pa nijesu Srbi trebali da budu uz njega nego njegovi partijski i koalicioni partneri.

neko

nisi shvatila Marinu. htjela je reci da je crnogorskom narodu nepoznato ovoliko moralno pisrnuce,da je ono uvezeno iz srbije. zelim nam svima mnogo srece u narednim decenijama. trebace nam

Edgar

@Marina Baš naprotiv nakon ovog poraza sledi moralno uskrsnuće Crne Gore nešto što ste ti i tebi slični zaboravili da je moguće.

buto

e sad osnuj svoju partiju pro evropsku i uspjet ćeš

Branka

Ivan Vuković je izgubio zbog onih koji nijesu bili uz njega sinoć. Zbog njihovih a ne svojih grašaka. Crnogorci su izgubili državu zbog svojih grašaka. Nijesmo shvatili da juče nijesu bili samo lokalni izbori nego i parlamentarni i referendum. Ali ćemo brzo shvatiti da 450€ nije vrijedno države.

Brano Bozovic

Ivane,svaka cast:otmeno, dostojanstveno,cojski.Preko 30 god.glasam za DPS,ocekivani rezultati,zadnjih 20 god.na listi su sve jedni isti ljudi.Ljudi koji iritiraju birace,njihovi biraci(znam) iz inata ne glasaju kad vide listu.Ivane,Vi to znate,ali ti ovu listu nijesi sastavljao. Da si pobijedio nebi se moglo stanuti na binu,ti mirno spavas ali neki sa tvoje liste ne.NEK SE STIDE!

Rukfaš

Čuo sam da je lično insistirao da sam bude na bini. Bez obzira na to... njih desetak je moglo biti sa njim.

El patron

Neki poslanici DPS su u Skupštini CG samo da bi imali poslanički imunitet koji ih štiti od sigurnog hapšenja, neki iz DPS u Skupštini imaju po 70 godina. E oni su izgubili izbore,a ne ti Ivane. Tebi svaka čast, pošten, otmen, vrijedan, ali sad dooobro razmisli......