19 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

23° / 15°

Četvrtak

09.05.

21° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ruski mediji napadaju Đukanovića, poručuju da Crna Gora ne može biti država

Autor: Antena M

  • viber

ruska podlost

Rusi uvijek nadobudni, umišljeni ,pokvareni... Šta očekivat od njih. Sovjetski savez je bio veliki logor. Domaći izdajnici, vječiti jadovi, za sitne mrvice su izdavali Crnu Goru. Milo je kriv što nije zakonski ukidao fašist. stranke:Df,Snp, Demokrate, Uru.

Tomo

Kako ste krenuli postacete manja od ove planine. Ali za razliku od vas nije nikoga okupirala.

Tara

Sta se moze vise ocekivati...Citav svijet je osudio Putinovu i Lavrovu agresiju na Ukrajinu..i nazvao ih je ratnim zlocincima..

Andjela

Trebalo ih je drzati zakljucane u SSSR !

marko

Najljepši momenat će biti kada nakon Putinove smrti Kadirov započne rat protiv Rusije, nakon toga lančana reakcija svih potlačenih u Ruskoj Federaciji.

Rada

U mom selu bubasvabe zovu rusi! Slucajnost, ne, to smo od nasih baba i djedova naucili a koji su dobro znali ko su bubasvabe ili rusi!!!

Orlov krs

Ruski fasisti koji tako besomucno razarajuUkrajinu bi da od CG naprave malu Ukrajinu!Pokusaj 2016 nije uspio ,,Planina'' kako ovi zlocinci nazivaju CG negirajuci je kao drzavu se pokazala kao nepremostiva prepreka za domace izdajnike i ruske fasiste,tako je bilo kroz vjekove,tako ce i ostati!

Freedom

E pa tu planinu su priznali kao državu upravo Rusija i Putin. Tako da te kolumne nema potrebe prenositi. Dovoljno se zahvaliti toj velikoj zemlji i poručiti da rade na tome da budu dio savremenog i demokratskog svijeta. Sada što rade je protiv Rusije i naroda.

Pivljamin

Jeli sada svima jasno ko je fasista Putin i njegovi saradnici ,kome sada nije jasmo taj je gori od njih i zadnjoj budali je sada jasan plan Putina i Vučića .

Marina

Pogledajte mapu iz 1505.g.Vidite li onu maaaaalu tackicu u sred okeana OTOMANSKOGA CARSTVA koje je potopilo tri kontinenta!E to je ta planina!CG! To je i ona planina koju je”velika”Rusija vjecito zvala u pomoc kad je ratovala!To je i ona planina koja izlazi na TOPLO MORE a koja je :)clanica NATO-a

Veljko L.

Ako bi za išta trebao Milo odgovarati to je što nije zabranio djelovanje proruskim i prosrpskim strankama.

E, jada od putinije!?

Putinija se rastače.... Plaču na sve strane, kako čudno što ih normalni svijet vidi kao prijetnju cijelom svijetu! Rat u Ukrajini je dokaz njihove propasti! Dalje ruke od Crne Gore! Smrt fašizmu!!!

nenad_mne

Da li i ovim ruskim novinarima BIRN plaća "istraživanja"?