26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ima li nas?

Autor: Antena M

  • viber

Milena

U ovom otporu zlu koje je zadesilo CG,napad na nasu suverenost ,kao sto je svojevremeno napadnuta,Slovenija,Hrvatska,BiH,..treba zbijati redove za njenu odbranu i nas samih,a prigovore i kritike ostaviti za kasnije,iscistiti biracke spiskove od glasaca iz RS i Srbije izaci na vanredne izbore.

Dajevječnacg

@Milena KO nevidi što čine, slijep je kod očiju svojih, povećanje penzija osobama koje su imale 10-tak godina staža osiguranja sa onim sa punim stažom, majke sa 3 i više đece bez 1dana staža, đeci osobama koje žive van granica naše zemlje daju lk sa pravom glasa, zaduženja, nepovećavaju srazmjerne p

Branka

Sve tačno.I za prošli skup sam napisala da okupljanja moraju biti svakodnevna. Sporadična okupljanja ništa neće promijeniti. Ugasiće se kao auto kolone, kao onavelika zastava za koju smo donirali pare kao Belveder kao i sve što je bilo sporadično i bez jake organizacije.Pa me opet nazovite 5.kolonom

roki

Pod hitno treba da se skupe lideri i ostali organizatori skupa. Trebaju se osmisliti ciljevi i nacini kako ostvariti te ciljeve. Obavezno se izdogovarati ko ce i sta da prica da ne bi doslo na bilo koji nacin do podela. BRZO REAGOVATI !

Budo

Nemamo lidera, Milo pusta druge u vatru ne bi li neko isplivao iz mase, mrka kapa. Litije su uspjele jer su se desavale u pravnoj drzavi dje imas sansu ako se organizujes. Pitam drugove koji su isli na litije: da li danas mozete ostvariti bilo sta ako vam se ne poklapa interes sa 41 poslanika?