7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Jovana Marović podnijela ostavku i u Vladi i GP URA: Ubrzanje evropskog puta nije moguće u ovakvim uslovima

Autor: Antena M

  • viber

58SINDON

HAJD JOVANKA NAPUSTI, TVOJ AZABOVIC DRITANOVA DVA OKA U GLAVI. CRNA GORA ZELI ICI EVROPSKI PUT. ABAZOVIC JE LAGAO.

montenegrina

Pošteno!Vidi šta se sprema Crnoj Gori pa neće u tome da ucestvuje.Sigurno je zbog Open Balkan!Dritan je zamolio da mu se skloni sa puta jer njegov put nije Evropa!To je sad jadno i pticama na grsni samo ne znam je li Evropi.Pricaoje on njima šta žele da čuju a radio sa Vucicem na nestanku Crne Gore.Ovo je zadnji čas da se i on skloni ,ionako je izgubio povjerenje svih osim Vucica .

Mina

A njoj, zalud, nije ni bilo mjesto u ovoj vladi. No, za brigu je sad, ko ce preuzet njeno ministrastvo, oce li Dritko, Filip turizmolog ili Joko?

Onogošt

Postupili ste ispravno i časno.I nije Vam mjesto u Vladi koja to nije.Abazović je od nje napravio vašar i oružje protiv Crne Gore.Svaka Vam čast i iskreno poštovanje.

nebudinaivan

@Onogošt Ne s....i postupila ispravno kad je viđela da se sve još više raspada a što nije to uradila još prije pola godine?Nego našla drugi posao pa častno ovo ono.

Onogošt

@nebudinaivanNe vrijeđaj !!! Tačno, trebala je ranije,napuštiti ovaj cirkus.Ali ja ovo podržvavam,da bi što prije nestala,ova kvislingška vlada,koja je u rasuli i samo nanosi štetu i zlo Crnoj Gori.

Orlov krs

Ajde Marovicka napokon reci istinu zbog cega podnosis ostavku,ne krij se iza nepovjerenja Vladi,imala si vremena od jula za ostavku!Reci otvoreno sto su bile i ostale namjere Dritana Abazovica i pomogni da CG ostane na evropskom putu! Sacuvaj i profesionalno i ljudsko dostojanstvo!

Simonko

Kasno jos gore sto ce njenu funiciju preuzeti neki putinovac znaci Evropa Buy Buy

herceg

Kako je jadan ovaj narod? Piiiiii…. Vec je hvalimo, i podrzavamo? Ma ajde? Sad kad je sve sporno izglasala i bila dio najveceg miniranja CG institucija, sad cemo svi kao da nista nije bilo? Ma ajde? Zato nam sve ovo i treba, jer smo kratke pameti… nastavite je u komentarima podrzavat, jer ste isti kao ona

Aleksa

@herceg .Sve tacno receno.Na njeno mjesto dolazi neko od ekstremista ,koji ce otvoreno reci mi nijesmo za Evropske integracije,mi se okrecemo Rusiji.

Orlov krs

@herceg tacno sve receno,koristimo mozak i ne dozvolimo da se sa nama manipulise!Cemu hvaljenje,tek treba da pokaze da se odmakla od pogubne Dritanove politike!Do sada je bezpogovorno slijedila i doprinijela sunovratu CG!

ZNAM

OCEKIVAO SAM TO OD VAS ODAVNO, ALI BOLJE IKAD NEGO NIKAD . U SVIM DEMOKRATSKIM DRZAVAMA PREMIJER DAJE OSTAVKU , ALI TU SMO DJESMO.

Orwel

Posljednja osoba u toj nazovivladi koja je imala bilo kakve iluzije o evropskom usmjerenju.

Branka

A prije par dana reče da se Ustav može gaziti za "viši cilj". Sad naprasno časna i poštena. Nepovjerenje vladi je izglasano odavno samo vas za to nije bilo briga. Bolji uhljeb si našla pa bježanija