8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Savez dijaspore i iseljenika: Naša je partija Crna Gora, 28. decembra priključujemo se protestima "Ima nas"

Autor: Antena M

  • viber

Ljubo Radović Rijeka

Kao i uvijek, dijaspora je u prvim redovima na očuvanju hiljadu godišnje Crne Gore i njene slobode. Pokazat ćemo svima, pa i onom novinaru-fukari, koji nas proglasi lovcima putnih troškova na račun naše države Crne Gore kad poželimo doći da vidimo svoga baba i da se malo provedemo u domovinu.

Zoran

Nasa ( Crnogorska) dijaspora je, kako u proslosti tako i danas, bila i ostala kamen oslonac Crne Gore. Braco iz dijaspore dobro dosli na svoje i kod svojih.

Ljubo Radović Rijeka

Cetinje, slobodarski narode Crne Gore, manjine i dijaspora, kao u pred referendumsko vrijeme do samostalnosti Crne Gore, opet zajedno idemo u borbi na očuvanju svih vrijednosti pravno uređene i socijalno sigurne europske Crne Gore. Neka je vječna.

Kolašin

Crna Gora mora nastaviti put integracija u EU i mora više raditi na snaženju veza sa dijasporom koja je uvijek pokazivala zavidnu dozu rodoljublja i u kojoj leži veliki ljudski i ekonomski potencijal neophodan za dalju demokratizaciju i razvoj Crne Gore. S' vama smo Kolašin

Micko

Crnogorska dijaspora jos jedanput poručuje Dalje ruke od nase Domovine Poručujemo i onima koji pitaju kosmo ko organizuje Mi smo Crnogorci a organizuje nasa Domovina CGora Mi u Dijaspori jednim dahom dišemo kad je nasa domovina u pitanju Ne potcjenjujte nas dušebrižnici

Vječna CG !

Ovo treba da postane tradicija . Treba nam to .