24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zašto je Aljbin Kurti ključni čovjek Zapadnoga Balkana?

Autor: Antena M

  • viber

roki

Bravo Bobane. Ukljucite se malo vise Vi. Moramo biti aktivniji svi zajedno

Blazo

Ne treba glorifikovati toliko Kurtija jer isti gaji neskrivene teritorijalne pretenzije Prema Crnoj Gori za oko 8.000 ha,teritorije I odbija da izvrsi demarkaciju granice.po Beckom sporazumu! Uvijek treba imati rezerve I biti spreman za odbranu makar jednog pedlja nase teritorije!

Javor

@Blazo, otkud si ti siguran da je to crnogorska teritorija? Neka vlasti Kosova i C.Gore sjednu i korektno riješe to pitanja. Ubijeđen sam da to mogu bez žuči.

Baka

To pitanje je rijeseno . Vlasti Kosova i CG su to rijesile. Skupstine obije drzave uz saglasnost USA to potpisale . I sad nema vise razgovora . moze se uz dogovor pomeriti granica na jednunili drugu stranu nesto minimalno . 100-200-300 metara . Da bi gradjanima sa obije strane bilo lakse . I to je sve .

Blazo

@Javor Budalasti a, ugovoru je potpisan i ratifikovan u skupstinama ali se zahvaljujuci Kurtiju ne vrsi demarkaciju. Znam da je to crnogorska teritorija a vi ako ne znate,citajte istoriju!

Javor

Izuzetan komentar. Kurtijev urnek bi trebali preuzeti svi, koji žele zaustaviti radikalnog Vučića.

Kosovo je država

Zna Eropa i svijet, samo Srbija ne zna da je Kosovo suverena država

Kiko

Bobane,odlicna analiza naseg beznadja.Definitivno sa impotentim DPS-om ne mozemo se nadati nikakvom napretku.Nama treba neko ko ce objetiniti nemirenje sa dritanovom,ljaljovom ...izdajom.Pipun i Rajo, su jasni.Sto raditi nemam ideju.Lscg-a odavno nema.Mozda da vi stanete ispred nas?

Vanja

Ima rezona. Ako vidimo da razni "dritani" mijenjaju kurs, znacemo da su shvatili da se "u cenike 44-te ne ide".

Ana

Slažemo se sa jednim komentatorom. Bobane napravite stranku, povežite se sa 21. majem i izadjite na izbore. DPS je ispod časti da se pojave na proteste, a narod protestira protiv zakonu o predsjedniku, odn. vodji njihove partje.

Ranko

@Ana ima rezona, neka se pridruzi 21 maju i on i sva ta mlada intelektualna elita i da se onda napravi pravi crnogorski blok sa njima na čelu, a DPS neka se utopi u taj blok, naravno ako hoće...mozemo i imamo pitencijal Crna Gora u pokretu!

Svedska

Upravo tako. Nema pomoci sa zapada, ili od USA. Naucite se od primjera BiH.