24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dodik na pogon Hila, Eskobara i Soroša

Autor: Portal Antena M

  • viber

Budo

Poslusaj kardinala Vinka Puljica kod Hadzifejzovica prije 5 godina. Covjek jos tada tvrdi da je podjela BiH zavrsena stvar.

Preciznije

@Budo Da, i? Je li to argument za nacisticko prekrajanje granica genocidima ili kritika kardinala. A onda sve zavisi sta se pod podjelom podrazumjeva

Istina

@Budo, najprije, vidi intervju Nadbiskupa prije 8 mj, kad je išao u penziju,isto kod Senada. Drugo, koja ti je ideja u glavi da u velikosrpsko gazenje CG uvezeš Puljica? Svakako, namjere su ti - jasne!!! Nažalost.

td

Da,apsolutno si u pravu. Tesko mi je samo priznati da sam bio toliko naivan i da sam unaprijed vjerovao da principi vaze i za najmocnije. Ipak,hocu da budem uporan i da vjerujem...

veritas

Jasno, Soroševe pare...i preduzeća Njemačke sa radnom snagom s Balkana, drže leđa Vučićevim ambicijama da od sebe napravi Vučka Silnog...Hah, jadnici ne računaju da san narod nije stoka koja se mami na solilo pred omču. Crnogorci, Bošnjaci, Albanci, Hrvati...kažimo: STOP!

Miodrag Vujošević

Lonac mora bit, dobro privezan za lanac.

Vjjke

Balkanski lonac mora bit, čvrsto vezan lancem.

Mojaš

Da je bilo pameti gospodin Darko je trebao bit najmanje Ministar u Vladi a najbolje direktor RTCG.

Wall Street

Ništa me od Amerikanaca ne bi čudilo, oni su pragmatični i poslovni. I Vučića i Dodika su doveli. Za ulazak Srbije i Srpstva u NATO oni su spremni to učinit. Probali su 30 godina protiv Srba i ne ide, oni su u kondiciji zadnjih 500 godina treniraju sa Turcima, Austrijancima, Njemcima, Staljinom...

Mirko

Pa kad nas Milo nije htio da uvede zemlju u EU, nego su radili to sto su radili...mislili moze vjecno. E ne moze. Okrene se tas na vagi. Nama je jedino neizmjerna sreca sto su na strani srpskog sveta uglavnom intelektualno inferiorni, potkupljivi ljudi. To ne moze dugo potrajat.

Labud Dabanović

Čitav Balkan i mi na jade smo od kukavičkog petovjekovnog poroda.Okuražila su ih brda lažnih knjiga koje su naručivali od istoričara što nijesu imali znanja da od toga žive.A narodi Balkana i Evrope im to priznali.Kakva nauka a tvrdi da su pokojne Srbe oživjeli oni-što ih nije su branili ni rađali.

Marina

Trebalo bi neuporedivo vise njih(zapad)da boli glava zbog mogucnosti da im psihopata iz Moskve pocne disati za vratom ukoliko zrtvuju CG.Zar ne bi bio veci problem ZA NJIH nego za nas da im se ruska flota usidri tik do NATO i drzave EU,Hrvatske? Pa ako im je svejedno,neka onda probaju!

Istina

" Americi je opasno biti neprijatelj a pogubno biti prijatelj". Henry Kisinger