23 °

max 23 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

23° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Sprdanje sa školom: Raspust je produžen jer nema lož ulja, a ne zbog turizma

Autor: Antena M

  • viber

roditelj

Skoro je objavljen podatak da skole u Crnoj Gori imaju najmanji broj radnih dana u Evropi . Na snijeg djeco lako cemo za obrazovanje .

Sjaj

Jos davne 1946 odma posle rata u Titovoj Velikoj Jugoslaviji sve su skole imale grijanje a bilo hi je mnogo vise nego danas.Dolaskom Dritana za Premijera CG mi u Maloj CG sa malo skola nemamo grijanje ovo se zove kradja drzavnih para.Milo je prodavo cigare i davo ljudima penzije i socijale.

Sjaj

Od 1992 do 1999 Crna gora je unistena od strane Srbije i Milosevica to jeste danasnjega DF u CG.Oni su opet na vlast i CG je opet unistena uz pomoc URE.Dritan svercuje Cigare a i krade pare za grikanje Skola u CG,krade pare od nase dece a mnoga nemaju ni knjige za skolu da kupe,narod mora ustat.

Užas

Sprdnja sa školom vodi do sprdnje od škole!

Arko

Sprdnja sa školom, vladom i državom...

Arko

Možda će dati koju paru đeci, pa da se sankaju???

td

Veliki respekt za profesora i akademika koji se,ne prvi put,odvaja od kolega iz Akademije i Univerziteta reagovanjem o bitnim pitanjima koje opterećuju društvo.I to kako on zna i kako mu basta: otvoreno,jasno, oštro,bez kalkulacije i obzira da li će mu zamjeriti oni koji trenutno vode ovu državu(u propast). Za nauk drugima!. Bravo profesore !

Vbnk

Sve da je razlog produženja raspusta dobrobit turističke sezone , pitaju li se ovi uništitelji Crne Gore da li sa ovim primanjima i sa ovim cijenama đaci mogu ići na zimovanje.

Andjela

Zavisi koje su skole u pitanje za skole SPC ima !

TV_EU

Da fasistickoj SPC nisu dali 1.5 miliona za skolu sa 15 ucenika sada bi sva djeca u Crnoj Gori imala grijanje

Boka

Nema se para, pa su produžili raspust, sve je jasno kao dan. Kakvi su lažovi, samo na veliko lažu...

Ekolog

Bitno je da su crkve sve otvorene, da popovi redovno plate primaju i da u samostanima ima dovoljno lož ulja, a škole ne moraju ni da rade.

Crnogorka 100%

Vi ste raspust produžavali "jer su đeca još na katunima", kako mi danas reče jedan profesor (bivši Liberal) koji se toga vrlo dobro sjeća. I sjeća se kad su mu u školu donijeli slike Svetog Save, koje je štampao naš Zavod za udžbenike.

katuni

@Crnogorka 100% Katuni su bili za vrijeme ministrovanja Predraga Ivanovića. Ne pamtite dobro!!

liberal

@Crnogorka 100% Zavod nije štampao Svetog Savu u vrijeme Backovića niti je toga bilo u njegovo vrijeme. Što se ne informišete kod nas koji pamtimo to vrijeme ko je poskidao slike Svetog Save sa zidova znbornica i hodnika. Te slike su se u školama pojavile u euforiji srpske euforije devedesetih.