24 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Novinar Žarko Božović potvrdio pisanje Antene M: Pred nadležnim organima dokazaću istinu koju menadžmet RTCG želi da porekne nevještim manipulacijama

Autor: Antena M

  • viber

Podrska

Podrska gosp. Bozovicu. Samo naprijed.Hrabri ste.Znamo da su oni prevaranti,lazovi,izdajnici koji nanose debelu stetu CG i Crnogorcima,svjesni da su u prilici da to mogu da rade. Tim podrepnim muvama sadasnje vlasti, borcima za sve sto je srpsko prije ili kasnije ce sve doci na "naplatu".

bijeli pavle

Raonić i klika velikosrpska, klerikalno fašisoidna, izvršava na- loge beogradskog režima. Njihova namjera je da korak po korak uni- šti sve crnogorsko u Crnoj Gori. Čestitke za Božovića, niije šutao, kao mnoge pometine, uz njega je slobodna Crna Gora.

Lipa

Jako mali broj novinara u CG koristi jotovanu varijantu u emisijama, zato je uvijek bilo izrazito zadovoljstvo čuti Božovića na radiju, kao da čujete nekoga svoga. Primjetno je da ga je vremenom bilo sve manje, a evo ga sada i nema u informativi. Podrška da se izbori za svoja prava!

Krsto

Bolje reć podrška i za Crnogorce i jezik crnogorski

jovo

Srbi ugroženi u CG, povika koja se čula prje rata, u Hrvatskoj, Bosni, Kosovu. Ugroženi su Crnogorci u svojoj državi. Oduzimaju im se Ustavom zagarantovana prava. Sad nam zabranjuju da govorimo svojim jezikom u svojoj državi, to nijesu radili ni okupatori.