14 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Šta je vama Putin?

Izvor: Peščanik

  • viber

Bosnjacki Svet

Ukraina ima 45 miliona stanovnika i zato je uvucena u rat a i sama Rusija.Tako velika sa ljustvom jedina je koja moze da se odupre Rusiji i ispuni planove SAD I ZAPAD uz pomoc njih.Sto bas Ukraina,SAD i EU ce dat oruzja koliko Ukraina zeli samo da vojska Ukraine bude ta koja placa cijenu.

SrBski polusvet

@Bosnjacki Svet takoeee Srbija do Tokija

Krsto

Garantujem da nisi nikakav Bošnjak no neki rođeni Crnogorac koi je primio islam.Ako nisi znao ovo što rade Rusi Ukrajincima to su radili Srbijanci nama Crnogorcima,a i dan danas pokušavaju na sve načine ali ćemo se oduprijet ka vazda.

Freedom

@Krsto. Istina je samo jedna, nikako ne mogu biti dvije iako je neko tumači na više načina. Ali se slažemo da je Srbija uradila nama, CG isto što i danas Rusija radi Ukrajini. Okupacija ima jedno značenje, nikako to nije oslobođenje kako kažu. I Hitler je isto to radio.

Senad

@Bosnjacki Svet Lažno se predstavljaš i ne stojiš dobro sa logikom a zapravo nikome nije jasno šta si naškrabao pa ni tebi samom...

Bosnjacki Svet

@Senad Mozda sam brzo piso pa se ne razumije,brze mislim no sto pisem. Mnogi ne vide dalje od nosa.Mi Bosnjaci smo prevareni od strane Evrope i Nato snaga i dobili smo Grnocit to isto ce dobit i Ukraina o tome ja pisem.

za otrežnjenje !

Ovaj tekst treba da bude otrežnjenje Srbije od putinofilije i panslovenske histerije. Nažalost nema otrežnjenje cijela Srbija navija i sladi se ruskim terorom nad Ukrajincima.