14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuković: Politički trabant Dritan Abazović pokazao svoju političku i intelektualnu ograničenost

Izvor: Gradski.me

Autor: Antena M

  • viber

Astro

Pitaš se kako smo došli u ovu situaciju? Tri decenoje nenormalne DPS vlasti nas je doveo u ovu situaciju? Tri decenije koje su pojeli skakavci jer DPS nije uspio/htio da napravi samoodrživu državu. DPS koji je šurovao sa SPC, SNS, Rusima, Svi ministri Krivokapićeve Vlade su DPS kadrovi bivši.

Informator

Crnogorci su se u NOB-u izborili za status ravnopravne nacije u Jugoslaviji. Međutim, to je bila forma bez sadržaja i razvjene nacionalne samosvijesti. Nacionalna emancipacja i samospoznaja počinje tek 60-tih godina 20. vijeka zahvaljujući djelovanju slobodnih intelektualaca, uz veliki otpor vlasti.

Sve vi cvjetalo

E moja Vukovicka, sve ovo sto nazalost zivimo ke maslo DPS-a. Nikoga oko sebe vidjeli nijeste. Drugo sto bi sa nastavkom protesta... Sad nam je sve potaman, je li?!

Ispravka

Nela savković je odvažna i hrabra žena,ali nije jedna od rijetkih,kako rekoste! Ima mnogo žena u CG koje su spremne da pogledaju,,zlu u oči'',što su i pokazale od 30.avgusta 2020.god,možda i više nego muški dio populacije!

And

Vukovicka nije za politiku… Previse je sve to usiljeno, natrpano suvisnim formulacijama.

svašta

@And, Ana, stvarno si pretjerala. Vukovic je, prije svega, istinski obrazovana, intelektualno jača od pola Parlamenta. Ako misliš da joj je potreban rječnik Jola Vučurovića da bi bila političarka, onda je to drugo, i nije za kulturno ponašanje, koga, nažalost, u Skupštini malo ima.

Crnogorka 100%

@And Ko ti je kriv kad je ne razumiješ, možda manjak obrazovanja? Baš ovakve osobe jesu za politiku. Nije ništa ukrala, radila volonterski kako bi edukovala stanovnike Crne Gore, obrazovana, elokventna, ZNA SVE PADEŽE, načitana, iskrena, moderna, civilizovana.

Bosnjacki Svet

Svaka vi cast Gospodjo Vukovic tako se brani Crna Gora i Cojstvo,mnogi u parlamengu bi trebali na vas da se ogledaju.Ja da se pitam predlozi bih vas da budete kandidat za presednika Crne Gore.Uporedit Vas i Mandica,Lekica,Medojevica to je zalosno po citavo Crnogorsko drustvo.