11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bajramspahić: Pesimista sam, mislim da sve čemu možemo da se nadamo je jedan ili dvoje sudija

Autor: Jelena Grbović

  • viber

koko

Jasno kao dan. Srbadija želi CG na istok. Njihov zadatak je da je unište pa pripoje.

Crnogorka 100%

@koko Nije nam Srbadija baš za sve kriva, nisu oni zarobili sudstvo. EU je godinama opominjala da nam je to naslabija tačka, ali uzalud. Samo su gurali probleme pod tepih.

Nistarije

@Crnogorka 100% Kako pravis razliku izmedju srbadije i DPS-a? Ko je doveo ovu vlast nego dio DPS koji se predomislio? Na primjer, jedan bivsi clan SDP Podgorica koji je tvrdio da je "Milo otac nacije",danas to tvrdi za Dritana kao clan URA,ako vec nije promjenio u nesto jos srpskije

Malo šire

@Crnogorka 100% Ma pušti to 100%. Koga to vise interesuje. Koliko je bilo nekih od 100% koji postanu 50% ... 5% ...0% ... -50% ... Velim generalno. Vrlo je fluidno i relativno. Glavu u svijet. Normalno, efikasno drustvo je manje vise definisano. Ne treba vam originalnost no disciplina i racio.

Drugo vidjenje

@Crnogorka 100% Nisu oni zarobili sudstvo jer nisu imali prilike. Danas je njihov zulum daleko gori od DPS-a. Koliko vidim oni vedre i oblace i ne obaziru se na Ustav zakone, kritike iz EU ni onoliko koliko DPS. Je li tako ?

Anthropos

Svojevremeno je H.Ford na pitanje kojom bojom da ofarbaju kola za kupce rekao: “Kola mogu da se ofarbaju za kupca u bilo koju boju, pod uslovom da je crna"? Tako "srpstvo" bira sudije US - "mogu biti bilo koje nacionalnosti po uslovom da su Srbi"?

Crnogorka 100%

@Anthropos Problem je što je dvoje od troje postojećih sudija DPS kadar. To je Baćo Mitrić javno rekao. E sad se traži balans. Na neke stvari se moralo mnogo ranije misliti, zato su tu đe jesmo.

Malo tacnije

@Crnogorka 100% Kako se tacno trazi balans ? "What's in a name"? Nece biti DPS nego ce biti kadar nekog drugog. U momentu izglasavanje sudija mozda ne. Mogu postat i kasnije, licnim ubjedjenjem ili korupcijom. Naravno nekom moze biti najvaznije da ne bude ta i ta stranka. Zato ste tu dje jeste.

Savjet

Dina sto ti ovo treba? Idi u neku sretniju zemlju i prozivi normalno. Zivot je tren