10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Konjević: Bilo razgovora o zajedničkom kandidatu, ali nijesmo još došli do dogovora

Izvor: RTCG

  • viber

Brano Bozovic

Konjevicu,pusti tu tvoju populisticku pricu.Tvoj stvarni sef Krivokapic,nemoze da zaboravi sto ga je Dukanovic razvlastio.Jedan od Vasih osnivaca i prijatelj Krivokapica javno je na TV izjavio.Da se Krivokapic udruzio sa DF u rusenju Dukanovica,a to je Zarko Radulovic.Sto radite sa cetnicima na CETINJU itd.

JF

Samo nesloga crnogorce razara! Opet ista prica, i onda se zalimo sto nam sve ovo desava? Katastrofa.

CG1

Svima je kriv gospodin Đukanović. Sreća za nas što je on preśednik CG u ovim najtmurnijim vremanima za nas. Vi ste sa izdajnicima šurovali i sad šurujete u mnogo opština. Za šaku vlasti daćete podršku i veleizdajnicima. Jedno radite, drugo pričate a treće mislite, ko bi vam ga znao na šta ste sve sp

JF

Ne mogu vise da cutim? Koga vise brig za Mila, Raska, Krivokapica ili bilo koga sa nase strane? Probudite se vise i spasavajte sto se spasti moze tj. ono sto je ostalo od suverene drzave. Sve da vas je stid sto ovo cinite. Eto samo toliko.

b. pavle

Đukanović je jedini koji može tu anticrnovorsku bandu dozvat pa meti. On je jedini vrhunski politi čar sa velikim iskustvom. Na stra nu greške, zasluge su nemjerljive.

Orlov krš

Nama ne trebaju neprijatelji,kad smo neprijatelji sami sebi!Podsjećanje što je ko radio ili je li radio neće pomoći CG,neophodno je da se opozicija dogovori i stane iza zajedničkog kandidata! To je dobitna opcija,sve drugo su partijski i lični interesi koji vode u poraz!

roki

Umasto da se inicira sastanak-daju se ovakve izjave? Od vaseg delovanja u skupstini Cetinja nemam u vas mnogo poverenja.Ustvari pre bih mogao da kazem da ste mi se zgadili.

pero

A i mi dmo kao Srbi ko se može dogovoriti,kod nas nema dogovora,na žalost,jači neće da popušti.Ovo će biti kraj nezavisne Crne Gore. Svi prizivaju Izbore,a vidim jedino punu organizovanos t Srba.Na žalost.

Vesko

Ti si Konjeviću veliko razočarenje. Ništa nisi rekao, sve nešto tamo , vamo , što svi znamo. Postao do glup za politiku . Otupio si.

Tajfun

Gospodo,predlozite Zlatka Vujovica za zajednickog kandidata suverenistickog bloka i pobijedice u prvom krugu,sve ostale kombinacije su gubitnicke,ali SIGURNO!!

Eagle

...mani te se vise uskostranackih intresa.. jer djavo vi je ponio salu.. sve ono sto vi neznate, necete, neumijete.. to razbijaci CG-re koriste... ## Draginja Vuksanovic Stankovic neka bude kandidat.. i pobjedice...!

tomo

Da se pitam,kandidat za yprefsjenika bi mi bili Popaj iz Perpera ili Brano Milačić,marketing i organizaciju promsocija bi povjerio Zonju i Booksovcima,a sve Crnogorske i gradjanske i manjinske partije da daju puni doprinos.To je formula uspjeha u prvom krugu

Crnogorka 100%

@Eagle Onaj ko predlaže da se Draginja kandiduje nije nam prijatelj. Predrag Zenović je dao dobru analizu i slažem se s njim.

Orlov krš

@Crnogorka 100% Nevjerovatno da kažete da onaj ko predlaže Draginju za kandidata nije prijatelj,a pozivate se na analizu Predraga Zenovića! Draginja je uvijek imala petlju da kaže,a da ne kalkuliše i bila ugrožena zbog toga! Nama u ovoj situaciji trebaju borci,ma ko to bio,a ne kalkulanti!