22 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

22° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Pitanje za Ambasadu SAD: Koliko je realno da kandidat popa Backovića i Filipa Ivanovića bude posvećen NATO, sankcijama Rusiji i podršci Ukrajini

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Sve je laz i prevara,velikim novcem Rusije,Srbije,SPC,kupuju se glasovi osiromasenih biraca,ovi sto su protiv zapada hrle tamo,ne prema Rusiji,njihova su djeca su na zapadu,cak i djeca Lavrova,Putina.a obicnom narodu se nudi rat i pogibija,vojsku jaca i Putin i Srbija,izbor nije tezak.

VELIKA ISTINA!

@Milena Predivno i brutalno tačno! Oni nemaju sluha za naše težnje i budućnost naše djece koja će otići odavde na taj "divni i gostoljubivi Zapad". Onima koji su prodali svoj glas poručujem : Stidite se svojih potomaka! Niste ih zaslužili!

@@@@

prvo sto mora da shvatimo je da se kod nas salju trecerazredni ambasadori jer smo skoro nebitni na globalnom nivou.Drugo ambasadori zastupaju svoje interese i bojim se da trguju sa Srbijom vezano za Kosovo i napokon isto ovako su se ponasali 90ih potpuno nesvjesni situacije

Legenda

Opasan lobi ES,ako ovo prođe biće svega,ako Milo ne zaustavi ne vidim koče.Viđite glasove na Cetinju,bruka

Jovo

30 godina tiranije - gotovo je. Pa da nas obasipao cvecem i ruzama - dojadilo bi nam. Vreme je da poslednji komunista ode u penziju, a ako Bog da i na optuzenicku klupu. Vreme je Crna Goro da te obasja zrak slobode, kao u vreme Petra Cetinjskog i velikog Njegosa.

Profesor

@Jovo U vrijeme Sv Petra Cetinjskog Crna Gora je bila nezavisna država i nije dala da se iko pleka u unutrašnju politiki ni Srbija koja je tada bila pod Otomanskom imperijom (nije postojala) a ni Rusija. Takođe u CG nije postoja SPC nego samo i jedino autokefalna Crnogorska pravoslana crkva.

Krsto

@Jovo- Najveći komunisti su bili posrbljeni Crnogorci,krili se u partiju dok nije Tito pasa.A danas eo ih najveći veljesrbi.Ako nam je koga dosta to ste vi veljesrbi.Dojadili ste vise bogu i narodu.Morate da legnete

Katunjanin

@Jovo--- Dje su tvoji preci bili 1918 i poslije 1918 godine Na cijoj su strani bili 1941 god. A dje si ti bio 2006 godine kad se oslobadjala Crna Gora. Sta to za tebe znaci sloboda ?? Dali ti uopste pripadas Crnogorskom bicu ili su ti popovi odredili pripadnost ???

Realno

@Jovo komunisti? Cvece? Ko Vama daje za prava sa pominjete nasega sv Petra Cetinjskog? Da je ko vidio tiranije ovih 30god, ne bi se sad tako ponasali ovi sto se bahate! VrIJeme ce svakome pokazat đe mu je mjesto!

Onogošt

@Jovo Evo nas je 2.5 godine obasjao zrak slobode,ali se pometosmo.A pametnije je ne pominjite Svetog Petra Cetinjskog,jer on je takve i izdajnike Crne Gore kleo i proklinjao.

kontradržave

Glavni problem je što ANB i Policija rade protiv države ne hapse razna lica koja unose i otvoreno dijele pare a koja ne bi smjela proći granucu ili možda ih prepuštaju ulici i da sami odlučimo šta sa njima, što u tom slučaju pozdravljam. Samo onda nemojte posle glumiti inspektore.

Boka

Nikoliko, Milatović je samo pion crkve Srbije koja je najgora mafijaška organizacija na Balkanu.

Betoven

Ne možemo svoju nemoć pravdati upiranjem prsta u ambasade. Ambasade ne mogu riješiti naše probleme.

Edin

Nažalost,mogu.I kod mnogo većih i jačih,oni kroje kapu.Takva je opšta politička slika.SAD,EU,NATO,Kvinta i sl.pitaju se.Da nije njih bilo,ne bi bilo ni onog glasa manjka od HGI,ni Krivokapića,experata.Rusi su ih preveslali,ali oni to još ne znaju.