Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Đukanović ima devet života i nije potrošio svaki, Milatoviću matematika trenutno ide na ruku

Izvor: Jutarnji.hr

Autor: Antena M

  • viber

Onogošt

U pravu ste,mada treba sačekati 02.04.kad ovaj apostol startuje sa minusom od 22000. Što se tiče da je trenutno zvijezda,za mnoge je bezlična osoba,bolesno ambiciozna.Manje brojni narodi su uvjek bili uz Crnu Goru kad je najteže.A svi dobro vidimo šta se od države radi zadnje 2,5 godine.

Katunjanin

G-din Djukanovic je i sa ovim jednim zivotom postao simbol otpora CG protiv Srbijanske okupacije i zlatnim slovima upisan u bogatu Crnogorsku istoriju kao predsjednik i politicar koji je cijeli svoj radni vijek posvetio na ocuvanju CG vrijednosti i njenog opstanka. MILO ,nego ko !

Urinej

Jedino Milo moze spasti CG od nestanka njene samostalnosti,ja kao srbijanac CG narodnosti koji zivi u Beogradu to dobro vidim jer sam svedok divljanja srbijanskih i ruskih nacista ovdjije koji velikom vecinom po mentalitetu pripadaju mracnom srednjem veku.

Zaklon

Veoma dobra analiza trenutne politicke situacije u Crnoj Gori i buduceg raspleta koji slijedi poslije vanrednih parlamentarnih izbora 6 juna koji ce znaciti drugo poluvrijeme u razrjesenju politicke krize u Crnoj Gori.Ovo lici kao sudar dva politicka bloka medjusobno suprotstavljena.

Pametno

Stranka ES je Vuciceva kuhinja ako osvoje vlast ona ce se zbat Srbija Sad.Daj Boze da pobedi milo. ES ce se ujedinit sa DF to je Vucicev cilj i prvo sto imadu snage ponistice drzavnost CG iz 2006. Crnogorci ne pravite sebe Palestincima bez drzave da ostanete, ubrzo ce te biti svi protetani u CG.

Onogošt

U Nikšiću na prazne prostorije pokreta Ne damo Nikšić slike Jadova Milatovića.Narod se smije, sprda i povraće mu se,jer su ovi pred prvi krug pozivali Milatovića da odustane od kandidature u korist Bečića.A sad se ovaj nada njihovoj podršci.Tragi-komedija !!!