11 °

max 20 ° / min 11 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 11°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Knežević osumničen da je kriminalcima odavao službene tajne

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Ovo je telihranitelj pipuna! Posten odgovoran rekose kada je nasrnuo nocima izazvan na Mijanovica u Goluboce ! Sve presto od postenja i pravde! Sto kaze poslanik ?

Lena

Nije ovo taj Knezevic.Ima ih koliko volis,ali ovaj nije taj Pipunov.Oni ne hapse nikog ko ima veze sa sadasnjom vlascu,vec ove sto imaju bilo kakve dodire sa vlascu do avgusta dvadesete.Taj Knezevic,pa Knezevic sto je obezbjedjivao Joanikija na Ct,pa Rakonjac,pa Pipunov telohranitelj...i ostali,e njih tuzilastvo ne dira...

ponadahse

Sinoć sam se ponadao da Novović stvarno hapsu a sad sam siguran da izmišlja hapšenja. Ovaj je bio bliskiji onima iz drugog klana. A začudi me da Novović drugačije radi osim što izmišlja optužnice koje će panut brže no Dritan.

Krsto

Radonjić nam nikako nije objasnio kako se preko skaj komunikacije svi hapse, osim Abaza, za kojeg takodje postoji skaj prepiska. Možda ga štiti imunitet, a gledajte da ne pobjegne kad ne bude uživao imunitet. A što je sa Brdjaninom koji se takodje pominje.

Svejasno

@Krsto Kako će biti lijepo gledat na tv ne samo lice Abaza nego i ovog Radonjića i Novovoića u lisicama. Šta je sa Rakonjcem i drugim četnik Kneževićem? Oni kao ne znaju ništa ili da se na zamjera Vukas zvani pjena ili Novo džepni crkvsroš tužilac?