11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Predsjednički izbori 2023

Milatović: Crkva održala kontinuitet državotvornosti, kršten sam u SPC pod Ostrogom, poštujem sve vjerske organizacije uključujući i CPC

Izvor: TV Vijesti

Autor: Antena M

  • viber

Izbori

Mijatovicu siguran budi da niko ko je glaso Djukanovica i Vuksanovic nece tebi dati glas 2 Aprila no to ce bit obrnuto.Tebi je Stranka Pravde i Pomirenja dala glasove u prvom krugu sada u drugom krugu svi ce glasat za Djukanovica jer su videli da si Vucicev covek.

Onogošt

Sve biser do bisera.On je toliko stručan da po njegovoj računici glasaće ga 150% glasača.On zbilja zaslužuje poseban tretman.

Legenda

Bar,BP,Ulcinj,Cetinje nadam se u velikom broju,Plav,Rožaje,Gusinje,Podgorica takođe pata pata nadam se oko 15000 glasova više Đukanović na 1 krug,tako da taj minus apostolu nećeš moći vratiti

Izrod

Nikad svoj vazda si tudj bio apostole . Obuj krive opanke jelek i sajkacu carapanu od krusevac .

Vanja

Mene bi zanimalo, sa koliko godina je krsten? Da nije pred dobivanje ministarske fotelje?

Pero

Koja crkva? SPC nije postojala na ovim prostorima do 1918 godine.

Legenda

@Mojaš Ko da se pakuje,Jadov Joanikijev, no bit toliko na vlasti i opet imati procenat sam 35 odsto to je za svako poštovanje.Odakle novac evropi sad za izbore,Spaiću stan od milion,normalno od 3,5 miliona Evra koja hvale od zaduženja

Bokelj

E, moj Mojaš, bez tebe cemo u Evropu.

Katunjanin

"Crkva odrzala kontinuitet drzavotvornosti" - Na koju crkvu je mislio i o kakvom kontinuitetu ,ako znamo da nam je 1918 godine Srbijanskom okupacijom oduzeta drzavnost i crkva sve do 1941 god..Da bi od 1945 pa sve do 1989 god. u CG postojala samo kao pravoslavna crkva Crne Gore.

Ti kršten!?

Kad neko lupa gluposti u Crnoj Gori se začudno obrate tome sa : što pričaš? Jesi li ti kršten!? A koliko ti lazes,krades i lupetas,zlo radiš i sa seseljem se druzis...to mozda ima u SS crkvi srbije i niđe više! Ispričaj što ti je bilo vatreno krštenje ..ko je momak?! Pi,sramotni izdajniče!

prevarant

Ovaj prevarant ima samo jedan zadatak a to je da odobri i potpiše pripajanje Crne Gore Srbiji da bi imali izlaz na more. Ne znam samo šta ćemo ako i Mađari zatraže preko CG izlazak na more?

Licina

U Evropu i sad i sutra ali ne sa tobom folirantu i utvaro tudja. Pravi Cojek bi Zivot za Crnu Goru dao bez razmisljanja da je spasi a ti nisi Taj i Taki!

Dragan PV

A Jakove oće li ti na tome skupu u PV govor držati i dati podršku Šešelj ili njegov pulen kakav i onaj četnik Raković.