19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Žal za državnim udarom (3)

  • viber

Dragutin

Mačka mala. Nedostajao si mi. Evo dva dana te nije bilo u medijima. Kis kis, poljubac.

Crnogorac

Zasto ste gdine Vlahovicu izasli iz CDU ? Zasto se ne vratite da pomognete da ta stranka predje cenzus na sledecim parlamentarnim izborima ? Kakve koristi ima Crna Gora od Vašeg soliranja u vidu ovih tekstova, osim lične samopromocije ?

danilo

Oh, evo ga gdin Vlahović. Majko moja mila...

Bora

Opet ovaj... Pasce vam sajt ponovo

DADO

Dragutine/Boro/Danilo, bensandin uzmi protiv Vlahovića, zamotaj glavu, hladno je ... A LIČNA SAMOPROMOCIJA je pleonastično, Crnogorče. Inače, odličan je tekst, ka' i vazda.

marko p

@Dado, zasto mislite da je misljenje gospodina Vlahovica validno, odnosno da ga moramo citati svakog drugog dana.....zasto mislite da je njegovo misljenje bitnije od misljenja bilo kojeg stanovnika Crne Gore

Bosiljka

E zato nam je - kako nam je! Umjesto da pročitaju tekst i nešto ujad nauče, sprdaju se i omalovažavaju autora! Odličan tekst!

Dragutin

Ne "Bosiljka", zato nam je-kako nam je jer zivimo u ropstvu evo 30 godina. Zato nam je-kako nam je jer je vrijeme pod Titom bilo ogromna demokratija na spram ovog ropstva. Uzivajte vas 4,5 posto, bas vas briga. Al imajte bar malo obraza pa cutite.

danilo

Đe mi je komentar? Nisam ga uvrijedio!

Bosiljka

Dragi Dragutine, samo rob pristaje da živi u ropstvu a slobodan građanin nalazi način da uživa u slobodi. Ovi vaši komentari mi liče na lični obračun s G.Vlahovićem i ništa drugo. Svako komentarisanje s argumentima je korisno, a ono: mačka mala i sl. je kao đilkoško dobacivanje s terase kafića. Jasno vam je koliki je to domet. Crna Gora sve ove godine bira između manjeg zla i prostakluka i primitivizma i onih koji hoće da je satru. Zato ne "dobacujte" nego delajte i budite slobodni u tome!