12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Mladi sportisti iz Sarajeva napadnuti u Baru, jedan teže povrijeđen

Izvor: Pobjeda/Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

Drage vođe partija manje brojnih naroda! Moguće da se ovo dešavalo i ranije, ali sad je to već pojava. Svako kalaboriranje sa fašistima će skupo koštati sve nas… Ovo nije Crna Gora!!

Vbnm

Šta se ovo dešava sa našom omladinom ?Vršnjačko nasilje na sve strane. Još kad je potpomognuto vjerskim fundamentalizmom.

Bajo

CRKVA , CRKVA , CRKVA. To se desava.

jovo

Bruka i sramota, nije ni prva ni zadnja u ovoj BESUDNOJ ZEMLJI. Fino propagiramo turizam preko mladih otrovanih četničkim ideologjijama. Stidim se, ovo nije moja Crna Gora.

Daki

@jovo Slažem se to nije ni moja Crna Gora, stidim se,

Turista

Ih kako lijepa i bezbijedna destinacija u drzavi gdje je glavna preokupacija vredna grana turizam .Sve ce se zavrsiti izvini to su huligani a dodjite opet MOZDA se vratite bez teskih povreda .Hvala na kostoprimstvu !!!

mr

Ovo nije više Crna Gora na koju ste navikli, CG ljubavi i poštovanja prema svima, bez obzira na vjeru i naciju! Ovo je braćo Bosanci Dritanova CG, u kojoj je više od polovine stanovništva sigurno kao i vaša đeca večeras u Baru! Praštajte........

Javor

@mr, i ne samo Dritanova. Dritan je jučerašnje u CG politici. Imaju oni sto od 1918, vise od 100 godina, školuju ovakve kadrove, preko svog "obrazovnog" kadra poput Mandića, Kneževića, a idoli su im "heroji" Karadžić, mladić, Batko Vlahović i slicni.

Licina

Nemoj da smo naivni, Crnogorci bar veci ubjedljivo dio neradi ovakve stvari, ovo su prije bi se reklo ovi "uvezeni ' Gradjani iz doticnih drzava koji exportiraju van svojih granica njihovu kulturu, jer da je prvi put nije a da je poslednji (kamo srece) najverovatnije nito nije!

Tomo

Odgovoran presjednik vlade sa svojim ministrom. To je sloboda koje je uvedena. RELAKSIRANO.

Kotoranin

@Tomo Dje ste Barani, protestovali ste za borove i za to ste imali pravo ali ste trebali danas pogotovo pravoslavci da pokažete da vas je sramota što se dešava u Baru. No većina vas je ljubila pločnike crkvi vaspitani od čuvene Rade i čuvenije Bratićke.

Feniks

Ovo više nije Crna Gora koju poznajete, ovo je rupa zvana Dritanija. To mora da su bivši učenici učiteljice Rade...i sličnih. Praštajte dragi gosti pa dođite kad se Crna Gora vrati Crnoj Gori ljudskoj i čovječnoj, a kad će - ne znamo. Samo znamo da će morati!

power

sta je Dritan kriv u ovom slucaju? kriva su djeca sto au druge vjere!