19 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

23° / 15°

Četvrtak

09.05.

21° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Usvojena inicijativa za kontrolna saslušanja Novovića, Milića i Begović povodom sumnje za zloupotrebu službenog položaja Saše Čađenovića

Autor: Mia Zeković

  • viber

Anon

Turizmolog kome je hobi bezbjednost nam priča o dobroj bezbjedonosnoj klimi, kao da mi ništa ne vidimo?

Legenda

Kako si pjevao ono Milo lopove ,i ubica đece i odraslih moj Rajo četničku vojvodo svi ste vi bagrem lopovske i nacionalističke df,demokrate ura

Licina

Jake izjave za nekog ko se juce bio kandidovao za Prescednika Drzave a nagrdi skoro sve institucije. Bice Manda da SVI ovi lazu a vas dvonica istinu pricate, .kakva nedostojnost i nepostovanje Drzave a svi napunise dzepove, vile itd od ove iste i nevalja opet..

Tajfun

DF i Svetosavska sekta su u svoje redove pokupili krimose,prilikom ustolucenja Joanikija na Cetinju u Manastiru je bio veliki broj naoruzanih osoba sa kriminalnom prosloscu.Postoji debeo razlog zasto Vojvoda brani Bozovica.

Katunjanin

CIRKUS - Sjednica zakazana da se raspravlja o trenutnom haosu u sluzbama bezbjednosti a oni uporno o DPS-u i 30 godina unazad. Ali nece ni da spomenu da je Milo pripadnike zemunskog klana uhapsio poslije pokusaja atentata na V. Draskovica u Budvi i isporucio ih Srbiji ,da bi ih ovi oslobodili.

Andjela

Dje je Medojevic strastveni DF -vac ovih dana?

Oscar

poslanik krapović po običaju ima pametnu izjavu. CG je čir koji se je prosuo i onda je inficirao sam sebe.... odnosno institucije sistema toga čira.... krapoviću ti si sledeći...

Oscar

poslanik Krapovićopet pametan... na osnovu čega krapoviću znaš da ste bili pod pratnjom pritiscima kavcana a niste škaljaraca??? da li to znači da ste po zaštitom škaljaraca?

Andjela

Krapovicu samo polako,treba zagrepsti i u tvojoj,,malenkosti,,kako to volis da naglasis! Budvani su sve ovo znali evo deceniju o Bozovicu a znaju i jos ponesto!