10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pješčani sat

Porodica Zvicer u ognju velikosrpske politike

Autor: Antena M

  • viber

miki

Slava i nvala porodici Petra Zvicera i njegovim saborcima a hvala i Cetinjanima koji se odužiše Petru Zviceru a time i svim njegovim saborcima komitama.

Slava im

Mi koji iz raznih razloga danas ne mozemo biti u Rokocima, istaknimo nasu zastavu u znak s'ecanja na familiju Zvicer i monstruozni zlocin nad njima. Da se ne zaboravi...

Licina

Andjeli mali i nista duzni izbrisa ih Major i djavoli tuzni. Na kakvim temeljima je pocelo mi nikad biti isto i zajedno necemo jer kad posadis nesto ovakvo onima najblizima, onim koji su goloruki prvi stali u odbranu Srbiji u 1 Svjetskom ratu i gle njihove "zahvalnosti" i obraza pa uzvratise..

jovo

Ne smije da se zaboravi. Generacije koje dolaze treba da znaju kako je uništena naša mala ali dična kraljevina. Sve u korist toga, da se opet ne desi.

Rovačka republika

Slava im proglašeni su za svetu porodicu u CPC, mislili su da ce ako ih zapale ugasiti Crnu Goru a nisi ni svjesni bili da su zapalili Vječni plamen koji niko nikad neće ugasiti u Crnoj Gori. Neka im je vječna slava što su dali svoje mlade živote za Crnu Goru. A mi treba da znamo sto nam je cinjet.

Zhika Kuzmanovski

Za cast, dostojantsvo i slobodu Crne Gore! Da je vjecna Crna Gora!